Ervaren projectvoorbereider

Koopmans zoekt een ervaren Projectvoorbereider.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-6-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als ervaren projectvoorbereider ben je de rechterhand van de projectleider en speel jij een belangrijke rol bij de realisatie van onze projecten. Jij bent als projectvoorbereider van engineering tot en met oplevering betrokken bij de grotere en complexere projecten. Jij bereidt de projecten voor op het gebied van bouwmethodieken, inkoop, logistiek en financiën en draagt zo zorg voor een efficiënt bouwproces, een veilige bouwplaats en een actuele en nauwkeurige kostenbewaking. Je beheert en bewaakt tijdens de uitvoeringsfase het project zodat alles verloopt volgens planning en budget. Als projectvoorbereider heb je veel contact met co-partners en ben je de verbindende factor tussen de verschillende partijen op het project.

Bij Koopmans kennen we werkvoorbereiders en projectvoorbereiders. Een projectvoorbereider beschikt over 5-10 jaar werkervaring als werkvoorbereider, draagt meer verantwoordelijkheden en kan leidinggevenden aan één of meerder werkvoorbereiders.

Functievereisten

 • Wij vragen een afgeronde opleiding Bouwkunde op HBO niveau. 
 • Naast de afgeronde HBO opleiding die vereist is voor alle werkvoorbereiders, dient een projectvoorbereider minimaal 5 jaar relevante werkervaring te hebben.
 • Projectvoorbereiders zijn veelal betrokken bij de grotere en complexere projecten, waarbij het essentieel is dat je overzicht kunt houden. Ervaring met middelgrote en grote projecten in zowel woningbouw als gestapelde bouw is daarom absoluut een pré.
 • Voor de leidinggevende rol die je krijgt, beschik je over goede contactuele en communicatieve vaardigheden en ben je in staat collega’s mee te nemen in je procesmatige manier van werken. Je bent proactief en komt met onderbouwde verbetervoorstellen. Op die manier lever je een constructieve bijdrage in het projectteam en haal je het beste in het team naar boven.

Aanbod

 • Van woonconcepten en renovaties tot transformaties en grote complexe nieuwbouwprojecten. Bij Koopmans hebben we een groot projectenportfolio. Variatie in je werk is dus geen uitzondering, maar regel. Jij kan in de functie van projectvoorbereider meewerken aan grotere en complexe projecten. Een blik op onze projecten.
 • Koopmans medewerkers zijn VIT: Verantwoordelijk, Innovatief en met een belangrijke focus op Teamwork. Dat betekent onder andere dat wij je veel vrijheid bieden en dat wij altijd openstaan voor nieuwe ideeën en slimme oplossingen. Dienstverlenend leiderschap staat centraal, in combinatie met klantgerichtheid, innovatiekracht, samenwerking en duurzaamheid.
 • Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een leaseauto.
 • Een tantième en goede pensioenregeling zijn aanwezig.
 • De cao Bouw & Infra is van toepassing.
 • Koopmans is onderdeel van TBI. Hierdoor kun je naast de arbeidsvoorwaarden van Koopmans gebruik maken van alle voordelen die de holding biedt. Denk bijvoorbeeld aan een studiefonds voor schoolgaande kinderen boven de 12 en toegang tot de TBI Acdmy. Daarnaast zijn opleidingsmogelijkheden buiten de organisatie uiteraard bespreekbaar.

Bedrijfsprofiel Koopmans TBI

Koopmans Bouwgroep is gevestigd in Enschede en Deventer. Als projectvoorbereider kom jij natuurlijk te werken op één van onze projectlocaties, maar je zal ook werkzaam zijn vanuit één van onze kantoren. Dit is afhankelijk van je woonplaats.

Dagelijks werkt Koopmans aan uiteenlopende projecten in de woningbouw en utiliteit (nieuwbouw, renovatie en transformatie). Koopmans heeft een landelijke spreiding van projecten. In overleg met Hoofd Engineering wordt bepaald op welk project jij komt te werken. Hierbij wordt rekening gehouden met type project, jouw ervaring, planning en reistijd.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Koopmans. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 66
7547 TD ENSCHEDE
053 - 4 600 600