Stage Woonadvies

Koopmans biedt een stage Woonadvies.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-6-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Koopmans zoekt naar een enthousiaste stagiair(e) die zich wil inzetten voor een optimale woonbeleving van onze klanten. Binnen ons team van Woonadviseurs draag je bij aan de optimalisatie van de klantreis en de klanttevredenheid.

Functievereisten

Koopmans is op zoek naar een gemotiveerde HBO- studenten voor een meewerkstage, in de richting Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde of Vastgoed & Makelaardij. Je weet van aanpakken en beschikt over een no-nonsense mentaliteit. Je denkt graag mee over klantbeleving en optimalisatie van klanttevredenheid,  waarbij je proactief kansen en mogelijkheden signaleert.

Aanbod

Wij bieden jou een afwisselende stageplek waarbij je met verschillende aspecten van het vak in aanraking komt. Ruimte om te leren en te ontdekken, maar waarbij je ook kennis van en inzicht in onze organisatie krijgt. Klantgerichtheid, innovatiekracht, samenwerking en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel.


Wij bieden een marktconforme stagevergoeding. De CAO voor Bouw & Infra is van toepassing.

Bedrijfsprofiel Koopmans TBI

De vestigingen van Koopmans zitten in Enschede en Deventer. Als stagiair(e) woonadvies werk jij vanuit de vestiging Enschede, maar zal ook wel eens op projectlocatie of met kopers op externe locaties aanwezig zijn. Dagelijks werkt Koopmans aan de realisatie van uiteenlopende projecten van woningen, zorgcentra, scholen en kantoren met een duidelijke meerwaarde voor eigenaren en gebruikers. Wij ontwikkelen gebouwen van hoogwaardige stedenbouwkundige, architectonische en duurzame kwaliteit en realiseren nieuwbouw- en herstructureringsprojecten. 


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Koopmans. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 66
7547 TD ENSCHEDE
053 - 4 600 600