Projectadministrateur

Koopmans TBI in Twente is opzoek naar een Projectadministrateur, ben jij de geschikte persoon voor deze functie?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-10-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Projectadministrateur zorg je voor een correcte verwerking van in- en verkoopfacturen en stroomlijn je werkbegrotingen, voer je kostenbewakingen uit en bereid je resultaat- en liquiditeitsprognoses voor. Je komt zelfstandig met verbetervoorstellen.

Je administreert (middel)grote (woning)bouwprojecten effectief en efficiënt, binnen de uitgangspunten van het project. Vanaf de start van een project tot en met nazorg ben je betrokken. Gedurende het project maak je rapportages waarmee complicaties vroegtijdig gesignaleerd worden. Hiermee ondersteun je proactief de projectleider met informatie om waar nodig bij te kunnen sturen. Je bent regelmatig aanwezig op onze projectlocaties voor overleg met het projectteam.

Functievereisten

 • Een afgeronde opleiding op HBO- niveau richting Bedrijfseconomie of vergelijkbaar, aangevuld met een aantal jaren relevante werkervaring.
 • Je bent in staat succesvol samen te werken in teams.
 • Je beschikt over een proactieve en klantgerichte houding, waarbij je de financiële risico’s in ogenschouw houdt.
 • Je bent analytisch en beschikt over een gestructureerde en nauwkeurige werkwijze.
 • Je bent flexibel en reisbereid m.b.t. de standplaats van de functie. Deze varieert tussen ons kantoor in Enschede en onze projectlocaties in Midden en West Nederland.
 • Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar.

Aanbod

 • Van woonconcepten en renovaties tot transformaties en grote complexe nieuwbouwprojecten. Bij Koopmans hebben we een groot projectenportfolio. Variatie in je werk is dus geen uitzondering, maar regel. Jij kan in de functie van projectadministrateur meewerken aan uitdagende en complexe projecten. Een blik op onze projecten.
 • Koopmans medewerkers zijn VIT: Verantwoordelijk, Innovatief en met een belangrijke focus op Teamwork. Dat betekent onder andere dat wij je veel vrijheid bieden en dat wij altijd openstaan voor nieuwe ideeën en slimme oplossingen. Dienstverlenend leiderschap staat centraal, in combinatie met klantgerichtheid, innovatiekracht, samenwerking en duurzaamheid.
 • Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een tantième en goede pensioenregeling zijn aanwezig.
 • De cao Bouw & Infra is van toepassing.
 • Koopmans is onderdeel van TBI. Hierdoor kun je naast de arbeidsvoorwaarden van Koopmans gebruik maken van alle voordelen die de holding biedt. Denk bijvoorbeeld aan een studiefonds voor schoolgaande kinderen boven de 12 en toegang tot de TBI Acdmy. Daarnaast zijn opleidingsmogelijkheden buiten de organisatie uiteraard bespreekbaar.

Bedrijfsprofiel Koopmans TBI

Koopmans is gevestigd in Enschede en Deventer. Je bent werkzaam vanuit deze kantoren, maar ook regelmatig te vinden op project locatie. Dagelijks werkt Koopmans aan de realisatie van uiteenlopende projecten van woningen, zorgcentra, scholen en kantoren met een duidelijke meerwaarde voor eigenaren en gebruikers. Wij ontwikkelen gebouwen van hoogwaardige stedenbouwkundige, architectonische en duurzame kwaliteit en realiseren nieuwbouw- en herstructureringsprojecten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Koopmans TBI. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 66
7547 TD ENSCHEDE
053 - 4 600 600