Coördinator Poolse Medewerkers

Als intercedent / coördinator bij Koers Oost in Twente ben je succesvol in het maken van de juiste match tussen werkgevers en Poolse / Oekraïense werknemers door oprecht interesse te tonen in beiden. Voor de opdrachtgever (werkgever) zoek jij de perfecte kandidaat en voor werkzoekenden ben jij de schakel naar hun droombaan. Om dit snel en goed te kunnen doen, bouw jij vanaf dag één aan je eigen bedrijven- en kandidatennetwerk. Je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten, maar investeert ook in een warm contact met de bestaande opdrachtgevers. Dat doe je niet alleen vanachter je bureau, maar je gaat ook actief de boer op voor acquisitie, klantbezoeken en netwerkevents. Vanaf het eerste contact met het bedrijf of de werkzoekende, ben jij als intercedent / coördinator verantwoordelijk en het aanspreekpunt voor ‘jouw’ kandidaten en opdrachtgevers.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2019
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Samen met je collega’s run je de afdeling Poolse Werknemers. Hierbij krijg je veel vrijheid en worden eigen initiatieven erg gewaardeerd. Jouw taken als commercieel intercedent / coördinator zijn o.a.:

 • Actief zoeken en benaderen van kandidaten via diverse (online) kanalen.
 • Intakegesprekken voeren en inplannen.
 • Het verzorgen van de bijbehorende administratie zoals het opstellen van contracten, verzuimregistratie en tussentijdse evaluaties.
 • Het helpen met beheren en organiseren van woonruimte voor diverse kandidaten.
 • Op termijn acquisitie van nieuwe klanten en accountbeheer.

Functievereisten

Je bent enthousiast, ondernemend en commercieel ingesteld. Je spreekt je talen goed, Nederlands, Pools en Engels / Duits. Je kunt goed met mensen omgaan en hebt de gave om jouw eigen groep kandidaten en bedrijven te bereiken, uit te breiden en aan je te binden. Je bent leergierig en gemotiveerd om samen met je collega’s de gestelde (sales)doelen te bereiken. Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar. Het voeren van (verkoop) gesprekken gaat jou gemakkelijk af, het schrijven van commerciële (vacature)teksten levert weinig problemen voor jou op en natuurlijk ben je bekend met social media om ook via die kanalen de juiste kandidaten te werven. De kandidaat die wij zoeken beschikt over MBO / HBO werk- en denkniveau. Een (afgeronde) HBO of MBO+ opleiding met een commerciële of HRM richting, is handig maar niet noodzakelijk. Verder vragen wij van jou een flexibele houding, creativiteit, humor en een gezonde dosis ambitie en motivatie de geboden kansen binnen Koers Oost te benutten.


Functie-eisen:

 • Commercieel sterk en resultaatgericht
 • Beheersing van de talen: Nederlands, Pools, evt Duits of Engels
 • MBO / HBO werk en denkniveau
 • Leergierig en bereid om (interne) opleidingen te volgen
 • Fulltime of minimaal 28 uur per week beschikbaar
 • Flexibel en collegiaal ingesteld

Aanbod

Een fijne informele werkomgeving op de verschillende vestigingen van Koers Oost. Een interessante uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband. Uiteraard met een passend salaris, reiskostenvergoeding, laptop en telefoon. 


Heb je geen ervaring als intercedent, dan leren wij je graag de fijne kneepjes van het vak. Ook bieden wij jou de SEU-basisopleiding tot intercedent. Bij Koers Oost word je gestimuleerd om je verder te ontwikkelen en jouw talenten optimaal te benutten. Dat kan via coaching, maar we bieden ook verschillende trainings- en opleidingsmogelijkheden.

Bedrijfsprofiel Koers Oost bouwdiensten

Koers Oost Uitzendbureau is een onderdeel van Koers Oost Personeelsdiensten met de specialismen uitzendbureau, bouwdiensten, payroll, verzuim en mobiliteit. We zijn een snelgroeiende organisatie met gedreven en enthousiaste medewerkers. Onze dienstverlening richt zich voornamelijk op Oost-Nederland en we hebben vestigingen in Rijssen, Oldenzaal, Enter en Zutphen. Kenmerkend is onze betrokkenheid bij onze klanten en kandidaten, onze persoonlijke aanpak en nuchtere mentaliteit.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Koers Oost. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

De Bleek 32C
7468DL ENTER
0547 200252