Advocaat onderwijs- en ambtenarenrecht

KienhuisHoving in Twente zoekt een Advocaat onderwijs- en ambtenarenrecht.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-9-2018
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Wij komen dan ook graag in contact met kandidaten voor de functie van advocaat onderwijs- & ambtenarenrecht.

Functievereisten

Voor de functie stellen we hoge eisen aan het juridisch inzicht en aan motivatie. Kennis van zowel het privaat- als het bestuursrecht en ervaring met advisering en het voeren van procedures op het “snijvlak” van het privaat- en bestuursrecht zijn vereist. Een goed ontwikkeld netwerk binnen deze sector is een pre. Kenmerkend voor jou is een enthousiaste en ondernemende instelling gekoppeld aan een teamgerichte en doortastende houding.

Aanbod

Een dynamische baan in een prettig en professioneel team. Er wordt gewerkt in een ambitieuze omgeving met een continue focus op kwaliteit. Hierbij is volop ruimte voor individuele ontplooiing en het vormgeven van een eigen praktijk.

Bedrijfsprofiel Kienhuis Hoving

KienhuisHoving advocaten en notarissen is één van de grootste juridische dienstverleners in het oosten van het land. De dienstverlening omvat veelzijdige juridische advisering aan en begeleiding van ondernemingen, instellingen en overheden. KienhuisHoving staat bekend om haar kwalitatief hoogstaande en gespecialiseerde dienstverlening, multidisciplinaire aanpak en persoonlijke benadering. Het kantoor heeft naast een toonaangevende regionale rol een solide groeiende nationale en internationale praktijk.


Binnen de grote praktijkgroep arbeidsrecht heeft zich in de loop der jaren een specifieke overheidspraktijk ontwikkeld met een accent op het publieke arbeidsrecht. Maar het kan evenzeer gaan om huisvesting, bekostiging, subsidiëring of andere bestuursrechtelijke kwesties die spelen in het openbaar of bijzonder onderwijs. Het kantoor is op zoek naar versterking in dit domein.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Kienhuis Hoving. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wil je ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt? 


Wil je op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijf je dan hier in!

Meer informatie

Pantheon 25
7521 PR ENSCHEDE
053 480 42 00