Koordirigenten voor popkoor en kinderkoor

Heb jij zin om als koordirigent bij ons aan de slag te gaan en onze koren te inspireren en verder te ontwikkelen? Kaliber Kunstenschool zoekt dirigenten voor verschillende koren

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-9-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Kaliber Kunstenschool zoekt dirigenten voor verschillende koren:

Popkoor Pop2Go: een enthousiast koor van 14 vrouwen die driestemmig de mooiste popsongs en gospels zingen. Ze gaan voor kwaliteit en vinden daarbij gezelligheid belangrijk. De repetitie-avond is op maandagavond of dinsdagavond (bespreekbaar) van 19.00 tot 20.30 uur in de Kaliber Kunstenschool in het Muziekkwartier in Enschede.


Kinderkoor: voor kids van 6 tot 12 jaar. Het koor repeteert nu dinsdagmiddag in Enschede, een ander moment is bespreekbaar.

Ook een combinatie van beide koren is mogelijk.


Jouw opdracht als zzp’er binnen Kaliber Kunstenschool

Als dirigent geef je vorm aan de inhoud van de repetities. Je hebt hierbij oog voor het niveau van de koorleden, hun smaak en voor hun talent, en geeft vorm aan hun ontwikkeling. Je organiseert regelmatig optredens. Binnen de sectie Zang  wordt samengewerkt bij onder meer het organiseren van voorstellingen. Samen met deze sectie denk je als dirigent mee over nieuw aanbod en marktontwikkelingsplannen. Samen met jou kijken we hoe we je opdracht kunnen uitbouwen.

Functievereisten

Als proactieve koordirigent vragen we je om een koor te kunnen inspireren en vocaal verder te brengen. Dat doe je met enthousiasme en op inspirerende wijze. Daarbij begeleid je het koor vanaf de piano waarbij je zelf goed kunt voorzingen.


Je beschikt over goede pedagogische, communicatieve en didactische vaardigheden en weet precies hoe je jouw leerlingen in beweging kunt brengen. Bovendien:

  • Heb je bij voorkeur een afgeronde opleiding koordirectie of Docent Muziek of je bent in opleiding
  • Ben je zelfstandig ondernemer en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • Ben je in bezit van een VOG met screeningsprofiel onderwijs of bereid deze aan te vragen

Aanbod

Wij durven te zeggen dat we een inspirerende, stimulerende en uitdagende werkomgeving bieden waar positief ingestelde mensen goed tot hun recht komen. We hebben een enthousiast managementteam, betrokken collega’s en ruimte om commercieel en inhoudelijk mee te bouwen aan de resultaat- en vraaggerichte ontwikkeling van onze organisatie.


Je vergoeding is afhankelijk van je kennis en ervaring. Wij nemen de voorbereidingstijd en de reistijd ook mee in het tarief.


Als zzp’er ben je binnen onze organisatie iemand die meetelt. We nemen je graag mee in onze organisatie zodat jij je opdrachten goed uit kunt voeren. Uiteraard ben en blijf jij de expert op jouw vakgebied. We zijn ook benieuwd wat jij meebrengt aan inspiratie en ontwikkeling zodat we samen verder kunnen groeien.

Bedrijfsprofiel Kaliber Kunstenschool

Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt. Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties. Dit doen we binnen drie programmalijnen:

  • cultuureducatie in de vrije tijd
  • cultuureducatie binnen het sociaal domein
  • cultuureducatie binnen het onderwijs

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Kaliber Kunstenschool. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Willem Wilminkplein 1
7511 PG ENSCHEDE
088-4868700