Fiscaal jurist / belastingadviseur

In 2020 zal Jongbloed Fiscaal Juristen ook een vestiging in Almelo gaan openen. We zullen daar starten met twee à drie belastingadviseurs / fiscaal juristen en voegen daar graag iemand aan toe die met ons de vestiging in Almelo op wil bouwen. Daarbij vragen wij iemand voor 28 tot 40 uur per week.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-1-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het begeleiden van boekenonderzoeken, bezwaar- en beroepsprocedures en advisering van (grotere) MKB-bedrijven. Je adviseert op je eigen vakgebied en werkt samen met je collega’s op andere expertises. De adviezen bespreek je zelf direct met je klanten. In feite run je dus je eigen portefeuille, maar wel met de gezelligheid en fiscale deskundigheid van collega’s.


Werkomgeving

Op ons kantoor in Almelo zul je in een jong en ambitieus team terecht komen, waarbij een prettige werksfeer voorop staat. Je zult waar nodig begeleid worden om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. Er gelden geen kledingvoorschriften en de productiviteitsdruk zal relatief laag zijn om zodoende uit te kunnen blinken in je vak.


Je komt te werken binnen een team van professionele fiscaal juristen / belastingadviseurs met een ruime ervaring, die bekend staan om hun fiscale kennis. Jouw klantenportefeuille zal bestaan uit succesvolle ondernemers in het MKB-segment, grote familiebedrijven en vermogende particulieren.


Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Wekelijks is er vaktechnisch overleg en met collega’s sparren over diverse ingewikkelde kwesties past in onze informele werksfeer.

Functievereisten

Je hebt minimaal twee jaar relevante praktijkervaring en beschikt over minimaal een afgeronde HBO-opleiding fiscale economie of fiscaal recht en je bent bereid om op kosten van Jongbloed Fiscaal Juristen door te studeren of je beschikt over een afgeronde academische opleiding fiscaal recht of fiscale economie.


Je bent in staat om een eigen cliëntenportefeuille op te zetten, te onderhouden en uit te breiden. Je bent vakinhoudelijk sterk en in staat om cliënten op pro-actieve wijze te helpen en begeleiden bij fiscale vraagstukken. Daar komt bij dat je het leuk vindt om te werken in een jonge en dynamische omgeving en plezier hebt in de omgang met cliënten en collega’s.


Wat bieden wij jou als fiscaal jurist:

  • marktconform salaris;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • pensioenregeling;
  • 30 vakantiedagen op basis van een voltijd dienstverband;
  • laptop en telefoon van de zaak;
  • alle arbeidsvoorwaarden zijn bespreekbaar en kunnen in overeenstemming met jouw wensen worden gebracht.

Bedrijfsprofiel Jongbloed Fiscaal Juristen N.V.

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. is een kantoor met ervaren fiscaal juristen, economen en belastingadviseurs. Wij adviseren over complexe nationale en internationale fiscale kwesties. Wij combineren de kwaliteit van de big 4 kantoren met de praktische insteek en ondernemersgeest van ervaren fiscalisten. We staan bekend als pitbulls die niet snel opgeven en ver gaan voor onze cliënten. Een mentaliteit die wij ook van onze toekomstige collega verwachten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Jongbloed Fiscaal Juristen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marthalaan 5
7511 AZ Enschede
053 432 7200