Angular Developer

Wil jij je steentje bijdragen in het ontwikkelen van een nieuw product? Enerzijds een pracht van een uitdaging, maar anderzijds wordt er wel wat van jou verwacht. Itension zoekt een Angular Developer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-5-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Itension daagt jou uit om de komende jaren met hun mee te denken in de verdere ontwikkeling van hun ERP zorgpakket CareAssist. 

Functievereisten

Binnen een team van vier personen krijg je alle ruimte om jou initiatieven en ideeƫn te ontdekken en te benutten. Wij werken met Angular (CLI), Azure en Typescript. De front end is gescheiden van de back end.

Bedrijfsprofiel Itension

Onze organisatie in Enschede is nog volop in ontwikkeling. Wij zijn informeel en werken met korte lijnen. Onze passie ligt bij onze gebruikers en niet zozeer op het behalen van winst. We zijn goed bereikbaar per auto en terin.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van  Itension. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 102
7547TD ENSCHEDE
0534607060