Stage- of Afstudeeropdracht

Inverid is op zoek naar een stagiair/afstudeerder. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende stage- of afstudeeropdracht binnen InnoValor neem dan contact met ons op om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Na je afstuderen is er een grote kans dat je kunt blijven werken! We bieden afstudeerplaatsen in richtingen als (technische) bedrijfskunde, industrieel ontwerp, informatica en bedrijfsinformatietechnologie. Belangrijk daarbij is dat je een stevige achtergrond in ICT hebt opgebouwd. InnoValor is deelnemer in het TalentIT programma om studenten te helpen schuldenvrij af te studeren en werkervaring op te doen. 

Bedrijfsprofiel Inverid

Met digitale innovaties de samenleving veiliger maken. InnoValor realiseert waarde uit digitale innovatie. Wij ontwikkelen software waarmee we onze samenleving veiliger en vriendelijker te maken. Daarmee realiseren we impact: we zijn internationaal marktleider met ons prijswinnende product ReadID, waarmee we o.a. voor overheden, banken en trust service providers mobiele identiteitsverificatie mogelijk maken. Zo helpen we fraude te bestrijden en vergemakkelijken we online onboarding van klanten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Inverid. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 32
7523MD ENSCHEDE
053 - 4878 178