Studiecoaches / projectleiders

Volg jij een HBO -of WO opleiding en ben je op zoek naar een leuke, goed verdienende bijbaan, dan is de functie van studiecoach/projectleider misschien iets voor jou. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-9-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Voor een grote groep leerlingen heeft afstandsonderwijs niet gewerkt. Voor hen zijn de regelmaat en de persoonlijke begeleiding van een leraar essentieel. De kans dat zij achterstand hebben opgelopen is groot, zeker als er ook nog eens sprake is van een lastige thuissituatie, taalbarrière of persoonlijke problematiek. Veel scholen hebben hiervoor subsidie aangevraagd voor inhaal- en ondersteuningsprogramma’s om deze groep leerlingen extra te ondersteunen en de kans op sociale ongelijkheid te verkleinen.


Drie gerenommeerde instituten, de Bijlesacademie, Lindeboom Coaching en Educent, hebben elkaar gevonden en werken samen met scholen voor basis- en voorgezet onderwijs om de corona-achterstanden weg te werken.


Hiervoor zijn wij op korte termijn op zoek naar:

Studiecoaches / projectleiders

Functievereisten

Volg jij een HBO -of WO opleiding en ben je op zoek naar een leuke, goed verdienende bijbaan, dan is de functie van studiecoach/projectleider misschien iets voor jou. Met name bèta-studenten worden uitgenodigd te reageren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Educent. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Langestraat 91
7491 AC Delden
074 376 4098