Stage- of Afstudeeropdracht

Innovalor biedt versillende plekken voor een stage- of Afstudeeropdracht.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-3-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende stage- of afstudeeropdracht binnen InnoValor neem dan contact met ons op om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Na je afstuderen is er een grote kans dat je kunt blijven werken! We bieden afstudeerplaatsen in richtingen als (technische) bedrijfskunde, industrieel ontwerp, informatica en bedrijfsinformatietechnologie. Belangrijk daarbij is dat je een stevige achtergrond in ICT hebt opgebouwd. InnoValor is deelnemer in het TalentIT programma om studenten te helpen schuldenvrij af te studeren en werkervaring op te doen. 

Op dit moment hebben we onder meer afstudeeropdrachten op de volgende thema's (kijk op onze afstudeerpagina voor details van de opdrachten):

  • Master Scriptie: Onderzoek naar de mogelijkheden om ReadID uit te breiden met het Duitse eID scheme (Neuer Personalausweis);
  • Bachelor Scriptie: uitbreiding van het Business Makeover Platform. We hebben een aantal uitdagingen liggen in de doorontwikkeling van ons platform businessmakeover.eu.
  • Bachelor/master Scriptie: visualisatie van data analytics voor user experience inzichten.

Bedrijfsprofiel ReadID Powered by InnoValor

InnoValor Ons dagelijks leven speelt zich af in een genetwerkte samenleving. Consumenten communiceren steeds meer digitaal met dienstverleners, de Nederlandse overheid wordt een i-overheid en samenwerkingsketens tussen organisaties worden steeds verregaander gedigitaliseerd. De netwerksamenleving biedt kansen, niet alleen bedreigingen. Kansen voor nieuwe business modellen, kansen voor betere dienstverlening en kansen voor kostenbesparing. Organisaties moeten innoveren om deze kansen te pakken. InnoValor adviseert organisaties hoe ICT-gerelateerde innovaties te realiseren. Hierbij kiezen wij voor een onderzoeksgebaseerde aanpak: research-based advice. Dit research-based zit niet alleen in onze aanpak, maar ook in onze mensen die academisch geschoold zijn, vaak ook gepromoveerd. Om voorop te blijven lopen participeren wij structureel in onderzoeksprojecten met kennisinstellingen en andere innovatie organisaties. Goed advies vereist inhoudelijke expertise en domeinkennis. Onze focus is op wat wij essentieel vinden om ICT gedreven innovaties van waarde te laten zijn: digitaal vertrouwen, robuuste business modellen, wendbaarheid en innovatiemanagement. Onze expertise laten we werken voor de overheid, de financiƫle sector, zorg en service providers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Innovalor. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 32
7523MD ENSCHEDE
053 - 4878 178