PIM / DAM Consultant (Junior)

Wil je deel uitmaken van een hecht team en samen een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de interne processen van onze wereldwijd opererende klanten en B2B’s? Dan is de functie PIM & PMX consultant bij Innovadis iets voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als specialist op het gebied van product informatie management & product experience management help je onze klanten bij het verzamelen, optimaliseren en verspreiden van hun product data op het wereld wijde web. Je weet als geen ander hoe product gerelateerde data door een organisatie stroomt en verbindt inkoop-, marketing-, en salesprocessen om middels een gestructureerde product portfolio een basis te vormen voor een sterk multichannel e-commerce landschap. Je bent dagelijks bezig om klanten te helpen hun bestaande processen, productdata en publicatiekanalen te analyseren en optimaliseren. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de implementatie en optimalisatie van diverse PIM systemen zoals Inriver, Syncforce, SRC en Saleslayer voor meerdere internationale opdrachtgevers.

Functievereisten

Over jou

 • Leven zonder je smartphone en MacBook Pro (of Dell), want dit zijn je beste vrienden.
 • Alleen werken, we zijn een echt team en werken samen om resultaat te bereiken.
 • Archiveren of printen, we zijn een digitaal bedrijf.
 • Je vervelen, we zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt!


Ben jij iemand die:

 • Graag samenwerkt in een multidisciplinair team.
 • Een absolute goeroe bent als het aankomt op excel
 • Kunt werken met een hoge mate van bedrijfscomplexiteit met behoud van overzicht op het grote geheel.
 • Sterk bent in het analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, productdata en publicatiekanalen.
 • Kansen aan klantzijde herkent om onze meerwaarde verder uit te bouwen en weet deze met overtuiging aan te dragen.
 • Passie voor technologie hebt en graag nieuwe apps, gadgets en trends ontdekt en deze weet hoe te gebruiken.
 • Vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft.
 • Communicatief sterk, analytisch, leergierig en je bent een HBO/WO denkniveau.
 • Minimaal 2 - 4 jaar ervaring met op gebied van gerelateerde projecten.

Aanbod

Waarom werken bij Innovadis?

Los van de uitdagende projecten, leuke klanten en enthousiaste collega's doen we ook ons best om een omgeving te creëren waar jij, je thuis voelt. 


P.s. Een goed salaris, flexibele werktijden, reiskostenvergoeding en z.s.m. een vast contract zijn vanzelfsprekend.

Bedrijfsprofiel Innovadis

Met bijna 25 jaar ervaring bedenkt en bouwen Innovadis samen met hun opdrachtgevers innovatieve internetoplossingen. Samen met hun opdrachtgevers bedenken en creëren we de best mogelijke oplossing, die aansluit bij hun strategie en doelen. Om dit te kunnen doen blijven zij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in zowel de Smart Industry als de Smart Health, op het gebied van IoT, portalen, applicaties, sites, systemen, etc. Deze kennis delen ze graag met anderen, zodat ook zij altijd verzekerd zijn van de nieuwste mogelijkheden en oplossingen. Dynamicweb en Innovadis werken al sinds 2006 samen. Als premium sollution partner ontwikkelen zij een deel van onze oplossingen op het Dynamicweb All-in-one business platform. Dit platform combineert e-commerce, marketing en content management en vormt voor veel van onze klanten het fundament voor hun online omgeving. Dynamicweb is een Deens softwarebedrijf met wereldwijd meer dan 200 partners die gebruikmaken van de software.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Innovadis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Innovadis B.V.
Brouwerijstraat 1-A1
7523 XC Enschede
053 - 8507 500