Stagiaire en / of Bijbaan IT - Marketing

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek of bijbaan naast je studie in de wereld van Data? Lees dan snel verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Voor AppsforTableau, onderdeel van Infotopics B.V., zijn wij op zoek naar een stagiaire of oproepkracht die mee wil werken aan het verder uitbouwen van dit snel groeiende bedrijfsonderdeel en marktleider op gebied van Tableau Solutions.


Wat ga jij bij ons doen?

 • Het ontwerpen en samenstellen van documentatie en handleidingen voor de solutions, die wij aanbieden aan klanten
 • Het ontwerpen van GIF-jes en samenstellen van video’s, als aanvulling op de documentatie en handleidingen
 • Het meewerken aan overige online marketing activiteiten om zichtbaar te zijn in de markt en bij onze klanten
 • Inrichten, beheren en uitbouwen van Social Media kanalen

Functievereisten

Wanneer is deze stage helemaal iets voor jou?

 • Je iets met data hebt en je hier verder in wilt verdiepen
 • Je over de leukste ideeën beschikt om de toepasbaarheid van onze solutions op een prettig leesbare manier te omschrijven
 • Jij je helemaal op je plek voelt in een team waar innovatie, gedrevenheid en samenwerken enorm belangrijk zijn
 • Je een MBO of HBO studie richting IT, Marketing of Commercie volgt

Aanbod

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden jou een stage of bijbaan bij de wereldwijde marktleider op het gebied van Tableau Solutions. Dit is jouw kans om je verder te verdiepen in deze wereld. Je leert wat data gedreven werken is en staat in nauw contact met hoe wij steeds meer solutions ontwikkelen voor Tableau. Je werkt samen in een team, waar dé experts op dit vakgebied werkzaam zijn. En daarbij krijg je alle vrijheid om je eigen ideeën te delen en tot uitvoering te brengen.


Wat krijg jij hiervoor terug?

 • Een groei functie binnen een dynamisch bedrijf.
 • Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team.
 • Uitdagende werkzaamheden in een snel veranderende omgeving.
 • Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling.
 • Een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een uitdagende plek in een bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden.

Bedrijfsprofiel Infotopics B.V.

Over AppsforTableau

Eagerness to inspire… het zit in het DNA van al onze medewerkers. Wij zijn nieuwsgierig, analytisch sterk onderlegd en we zijn enorm gedreven om steeds meer inzichten uit data te halen te halen voor onze klanten. Door het zien en begrijpen van data zijn klanten in staat betere beslissingen te nemen in elk deel van hun onderneming. Wij streven ernaar een data gedreven cultuur te creëren, waarbij nieuwe kansen wordt gecreëerd en waarde wordt toegevoegd.


Werken bij Infotopics

Werken bij Infotopics betekent werken aan je passie. Wij kijken naar jouw talenten en passen daar het werk zo goed mogelijk op aan. Je krijgt ruimte om je te ontplooien op die aspecten die passen bij jouw ambities. Het betekent ook teamwork. Zowel met klanten, partners als collega’s. Infotopics is succesvol, omdat wij door dit teamwork in staat zijn snel antwoorden te geven op de informatievragen van klanten. Wij kiezen voor een data-gedreven aanpak. Geen ellenlange ontwerptrajecten, maar direct aan de slag op eigen gegevens en laten zien wat de mogelijkheden zijn, om zo tot een concreet resultaat te komen.


Wij zijn een jong en divers team en vinden het belangrijk om met onze personeelsvereniging Infotoppers leuke dingen te ondernemen, zoals stedentrip, skiën,  pubquiz, paintballen of teambuilding sessies. Verder vinden wij het belangrijk dat je woont en werkt waar jij jezelf het prettigst voelt. Naast ons hoofdkantoor in Twente, hebben we vestigingen in Groningen en Houten.


Infotopics is maatschappelijk betrokken en steunt jaarlijks een flink aantal goede doelen, zoals Welkomhuis Twente, Stichting Leergeld en Alpe d’HuZes. Daarnaast dragen wij ons steentje bij met ondersteuning voor evenementen, sport- en culturele clubs.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Infotopics. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gerard Hollinkstraat 1,
7575 BB, Oldenzaal
+31(0)541 532010