Stagiair(e) HBO-ICT

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek in de wereld van data? Lees dan snel verder! Voor de Analytics afdeling is Infotopics op zoek naar een stagiaire.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat ga jij bij ons doen?

  • Je gaat meewerken aan de inrichting, technische ontwikkeling en onderhoud van Tableau Server en Alteryx Server omgevingen bij onze klanten.
  • Je werkt mee aan een optimale performance en troubleshooting van Business Intelligence applicaties en infrastructuur bij onze klanten.

Functievereisten

Waarom past deze functie bij jou?

Je hebt een passie voor data analytics en je wil je kennis op dit gebied graag vergroten. Je volgt een HBO studie richting ICT of een aanverwante opleiding en je beschikt al over een brede IT kennis.


Welke kennis moet ik hebben?

Je beschikt over de volgende kennis en/of hebt affiniteit met:

  • IT infrastructuur en architectuur.
  • Klassieke en moderne databases zoals MS-SQL Server, Oracle. Cloud database oplossingen in Azure en AWS.
  • Onderhoud en beheer van applicaties binnen Windows en Linux.
  • Kennis van web development en webapplicaties is een pré.

Bedrijfsprofiel Infotopics B.V.

Werken bij Infotopics betekent werken aan je passie. Wij kijken naar jouw talenten en passen daar het werk zo goed mogelijk op aan. Je krijgt ruimte om je te ontplooien op die aspecten die passen bij jouw ambities. Het betekent ook teamwork. Zowel met klanten, partners als collega’s. Infotopics is succesvol, omdat wij door dit teamwork in staat zijn snel antwoorden te geven op de informatievragen van klanten. Wij kiezen voor een data-gedreven aanpak. Geen ellenlange ontwerptrajecten, maar direct aan de slag op eigen gegevens en laten zien wat de mogelijkheden zijn, om zo tot een concreet resultaat te komen.


Wij zijn een jong en divers team en vinden het belangrijk om met onze personeelsvereniging Infotoppers leuke dingen te ondernemen, zoals stedentrip, skiën,  pubquiz, paintballen of teambuilding sessies. Verder vinden wij het belangrijk dat je woont en werkt waar jij jezelf het prettigst voelt. Naast ons hoofdkantoor in Twente, hebben we vestigingen in Groningen en Houten.


Infotopics is maatschappelijk betrokken en steunt jaarlijks een flink aantal goede doelen, zoals Welkomhuis Twente, Stichting Leergeld en Alpe d’HuZes. Daarnaast dragen wij ons steentje bij met ondersteuning voor evenementen, sport- en culturele clubs.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Infotopics. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gerard Hollinkstraat 1,
7575 BB, Oldenzaal
+31(0)541 532010