Content marketeer

Ben jij creatief, communicatief sterk en is doelgroepgericht denken jouw tweede natuur? Ontwikkel jij nieuwe campagnes en weet je deze zo effectief mogelijk in te zetten zodat Infotopics nieuwe potentiële klanten bereiken en klanten aan weten te binden met de juiste content? Dan heeft Infotopics dé baan voor jou! Infotopics is per direct op zoek naar een content marketeer (minimaal 32 uur) die de marketing team komt versterken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-6-2021
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Hoe ziet de functie eruit?

Als Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor de content binnen Infotopics. Binnen het marketing team creëer jij een visie op content creatie voor de komende jaren en ontwikkel je nieuwe campagnes voor bestaande en nieuwe doelgroepen van onze Business Units. Je schrijft, ontwerpt en verbetert content. Hierbij kun je denken aan het interviewen van klanten en schrijven van klantcases (incl. video’s), teksten voor landingspagina’s op de website, blogs, whitepapers, e-books, nieuwsbrieven, magazine etc. Hierbij streven we naar een mix van tekst, audiovisueel en video. Help jij ons een stap vooruit in de ideale mix hierin?


Je wordt onderdeel van ons gezellige en proactieve marketingteam. Verder sta je middenin de organisatie, aangezien het marketingteam de business units en Infotopics als groep bedient. Je bent dus veel in gesprek met collega’s voor hun inhoudelijke input die jij nodig hebt om nieuwe content te ontwikkelen.

Functievereisten

Waarom past deze functie helemaal bij jou?

Met jouw proactieve instelling trek jij, samen met je collega’s het contentproces van het begin tot het eind: van het bedenken van de campagnes en bijbehorende thema’s in opdracht van onze Business Units, het maken van de content tot het daadwerkelijk opleveren ervan.


Je beschikt over een flinke dosis creativiteit en weet ons keer op keer te verrassen met leuke ideeën op het gebied van geschreven content dan wel visuele ontwerpen voor de site, drukwerk of social media.


Je volgt de laatste trends binnen onze sector en past de contentstrategie waar nodig hierop aan.


Wanneer is deze functie iets voor jou?

 • HBO werk- en denkniveau op het gebied van journalistiek, communicatie en/of contentmarketing.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de (content)marketing.
 • Kennis en ervaring met de producten van Adobe (beeld en videobewerking).
 • Affiniteit met online marketing (bijv. SEO, social media, analytics, marketing automation).
 • Ervaring met WordPress is een pré.
 • Een vlotte (en uiteraard foutloze) schrijfstijl, waarbij je de technische taal begrijpelijk maakt.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal.


Je bent minimaal 32 uur in de week beschikbaar. Standplaats voor deze functie is flexibel. Je kunt werken vanuit onze kantoren in Oldenzaal of Houten en deels vanuit huis.

Aanbod

Wat krijg jij hiervoor terug?

 • Een groei functie binnen een dynamisch bedrijf.
 • Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team.
 • Uitdagende werkzaamheden in een snel veranderende omgeving.
 • Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling.
 • Een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een uitdagende plek in een bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden.

Bedrijfsprofiel Infotopics B.V.

Waarom werken bij Infotopics? Dankzij de successen die wij behalen voor onze klanten, zijn wij een gezond en groeiend bedrijf. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor ons vakgebied.


Wil je werken met de nieuwste technieken op het gebied van data analyse? Ben je nieuwsgierig, leergierig of heb je veel ervaring toe te voegen aan ons team? Bekijk dan de vacatures en vertel ons waarom jij onze nieuwe collega wilt worden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Infotopics. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gerard Hollinkstraat 1,
7575 BB, Oldenzaal
+31(0)541 532010