Recruiter

Heb jij interesse in data analytics en ben jij van nature nieuwsgierig aangelegd? Lijkt het jou een uitdaging om te bouwen aan een netwerk voor dataprofessionals en een belangrijke schakel te zijn in de groei van een dynamische en groeiende organisatie? Kom dan werken als recruiter.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-6-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat ga jij doen?

Als recruiter maak jij dagelijks impact! Met jouw passie voor het recruitment vak weet jij de beste mensen aan te trekken voor onze groeiende organisatie. Als specialist op het gebied van recruitment, recruitment – marketing en social media ben jij verantwoordelijk voor het proactief werven van talentvolle kandidaten voor onze verschillende Business Units. Je bent in staat om strategisch te denken en snapt welke uitdagingen we de komende jaren gaan tegenkomen.


Je searcht proactief naar kandidaten. Je schakelt met de Business Unit managers om samen af te stemmen wat voor type profiel jullie zoeken. Daarnaast ben je een ‘early adaptor’ op het gebied van (social) recruitment marketing. Je werkt vol enthousiasme aan een nieuwe community voor dataprofessionals, waarmee je Infotopics als partner van Tableau, Alteryx en Datarobot op de kaart zet om nieuwe talenten aan te trekken. Je draagt zorgt voor de content van deze community en in samenwerking met marketing breid je het bereik van deze community steeds verder uit en werk je vol passie aan het versterken van ons employer brand.

Functievereisten

Waarom past deze functie helemaal bij jou?

Je bent gedreven, innovatief en laat je niet snel uit het veld slaan. Je weet jouw weg online goed te vinden en vind het leuk om continu op zoek te gaan naar mogelijkheden om onze vacatures nog zichtbaarder te maken en de juiste kandidaten te vinden. Je hebt oog voor kansen en vernieuwing. Zo werk je ook mee in projecten om onze candidate – en employee journey en employer branding steeds verder te optimaliseren.


Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en hebt minimaal twee jaar ervaring als recruiter. Je bent toe aan een tweede stap of derde stap in je carrière en je bent op zoek naar een rol waarin je veel vrijheid krijgt maar je ook uitgedaagd wordt om je vaardigheden en creativiteit verder te ontwikkelen. Je hebt al ervaring opgedaan als recruiter, intercedent, HR medewerker of soortgelijke functies en hebt bij voorkeur al met dataprofessionals gewerkt. Kennis van Business Intelligence en het eerder gewerkt te hebben met professionals is zeker een pré, maar geen eis.


Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar, afhankelijk van jouw ervaring.


Waarom maak jij het verschil in deze functie?

Je bent een prettige en zelfverzekerde persoonlijkheid. Het bedenken van slimme en creatieve oplossingen is een groot talent van jou. Je grijpt uitdagingen graag aan en laat niet los totdat jij tevreden bent. Je bent een stevige en volwassen gesprekspartner en je bent sterk in het opbouwen van een waardevol netwerk van kandidaten. Herken jij je hierin? Mooi, dan zoeken wij jou!

Aanbod

Wat krijg jij hiervoor terug?

  • Een groei functie binnen een dynamisch bedrijf.
  • Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team.
  • Uitdagende werkzaamheden in een snel veranderende omgeving.
  • Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling.
  • Een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een uitdagende plek in een bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden.

Bedrijfsprofiel Infotopics B.V.

Waarom werken bij Infotopics? Dankzij de successen die wij behalen voor onze klanten, zijn wij een gezond en groeiend bedrijf. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor ons vakgebied.


Wil je werken met de nieuwste technieken op het gebied van data analyse? Ben je nieuwsgierig, leergierig of heb je veel ervaring toe te voegen aan ons team? Bekijk dan de vacatures en vertel ons waarom jij onze nieuwe collega wilt worden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Infotopics. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gerard Hollinkstraat 1,
7575 BB, Oldenzaal
+31(0)541 532010