Projectmanager

Ben jij een daadkrachtige people manager met sterke organisatorische capaciteiten? Je bent een natuurlijke leider die zich prettig voelt in een dynamische projectenorganisatie. De projecten en opdrachtgevers zijn qua omvang erg divers en jij bent de schakel tussen de afdelingen sales, projecten en service.

Kernwoorden als: nuchter, analytisch, gestructureerd, resultaatgericht, commercieel en doorzettingsvermogen passen bij jou.

HSPRO zoekt namelijk binnen haar snelgroeiende team naar een Projectmanager.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-3-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
29-7-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De Projectmanager is verantwoordelijk voor het begeleiden van multidisciplinaire projecten met een procestechnologisch karakter in de meest uiteenlopende sectoren en bedrijven. In deze rol draag je zorg voor het soepel laten verlopen van kwalitatief en technologisch hoogwaardige projecten en je bent daarbij verantwoordelijk voor het proces vanaf order tot en met oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel de klant als het projectteam. Je ontwikkelt een projectplan waarbij je rekening houdt met tijdsplanning, financiën, kwaliteit, materieel en personeel. 

Aan jou de taak om klantgericht, professioneel, nauwkeurig en efficiënt te werken, zodanig dat de voortgang van de projecten nauwlettend worden gevolgd en tijdig worden bijgestuurd bij afwijkingen. Met jouw technisch inzicht en organiserend vermogen weet je gedurende het gehele project de risico’s te lokaliseren, te beheersen en zie je toe op kosten, kwaliteit en levertijd.


Als Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor:

 • Beheren van de projectenportefeuille en erop toezien dat projecten binnen specificaties, planning en budget worden opgeleverd 
 • Opstellen en uitvoeren van projectplannen rekening houdende met planning, financiën, kwaliteit, personeel en materieel
 • Eerste aanspreekpunt voor klanten 
 • Ondersteunen van Project Engineers in de projectaanpak en projectvoortgang 
 • Opstellen van project rapportages gericht op de voortgang (financieel en technisch), bezetting, planning en eventuele knelpunten
 • Tijdig en correct verwerken van relevante informatie in het ERP-systeem
 • Coördineren van het inbedrijfsstellingstraject op locatie, op afstand of op locatie
 • Deelname aan projecten en verbetervraagstukken binnen de organisatie

Functievereisten

Van jou als Projectmanager verwachten ze:

 • HBO opleiding Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of Procestechniek
 • Enkele jaren leidinggevende ervaring in een projectenorganisatie 
 • Affiniteit en ambitie om multidisciplinaire projecten te managen en realiseren
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Aanbod

HSPRO heeft jou als Projectmanager het volgende te bieden:

 • Een goed salaris + 8% vakantietoeslag
 • 30 vrije dagen + 5 extra (bonus)dagen en een ruime reiskostenvergoeding
 • Uitstekende pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering
 • Persoonlijk ontwikkel- en opleidingsplan en de mogelijkheid tot deelname aan de HSPRO Academy
 • Doorgroeimogelijkheden door afwisselende en vooral uitdagende projecten die bij JOU passen!
 • Gratificatieregeling en diverse bonusregelingen

Bedrijfsprofiel HSPRO

HSPRO is gespecialiseerd in het realiseren van projecten binnen de industrie en machinebouw. Met circa 120 collega's kan HSPRO haar partners vanuit de vestigingen in Nederland en Duitsland een passende kennis- en/of capaciteitsoplossing bieden en is sinds 1998 een belangrijke speler binnen de industrie.

HSPRO Engineers hebben diepgaande interesse in het eigen vakgebied en zijn nooit uitgeleerd. Zij zijn voortdurend op zoek naar uitdaging en persoonlijke groei en blijven de ontwikkelingen graag een stap vóór. Door de tanden te zetten in complexe vraagstukken komen zij samen tot de beste oplossing. Hierbij staat teamwork en kennisdelen voorop, boven persoonlijk succes.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HSPRO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Jan Tinbergenstraat 272
7559ST HENGELO
074 - 7110 230