Werkvoorbereider

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het je interessant om een spilfunctie te vervullen in een internationale en vooruitstrevende productieorganisatie? Wellicht is deze vacature van Werkvoorbereider dan iets voor jou!  


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-12-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als werkvoorbereider bij HP Valves ben je verantwoordelijk voor het technisch analyseren van onze projectopdrachten en de verwerking in ons ERP-systeem (Isah).

Het doorvoeren van wijzigingen in lopende opdrachten, ook nadat productie is gestart, maakt deel uit van hun flexibiliteit richting de klant en is een belangrijk element in de functie. Daarnaast bereid je opdracht-specifieke uitbestedingen en inkopen voor.

Je werkt veel samen met collega’s van verschillende afdelingen, zoals sales en engineering, en biedt zelf ook technische ondersteuning aan de productie afdelingen. Daarbij speel je een belangrijke rol in het optimaliseren van diverse processen, zowel op de eigen afdeling als op de door ons Isah ERP-systeem aangestuurde productie afdelingen.

Op de afdeling tref je een gemotiveerd team van vier goed opgeleide werkvoorbereiders. Samen met de collega’s zorg je ervoor dat HP Valves voorop blijft lopen op het gebied van leverbetrouwbaarheid en klanttevredenheid.


Functievereisten

Afgeronde MBO+/HBO opleiding (Technische Bedrijfskunde / Werktuigbouwkunde); 

Technisch inzicht en kennis van productietechnieken; 

Goede kennis van MS Office en ERP software; 

Communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift; 

Benodigde competenties: verantwoordelijk, nauwkeurig, flexibel, sociaal, ambitieus en probleemoplossend vermogen.

Aanbod

Na een gedegen inwerktraject krijg je binnen HP Valves de mogelijkheid om jouw opgedane kennis en ervaring toe te passen in de dagelijkse praktijk. Zij geloven er namelijk sterk in dat medewerkers vertrouwen én vrijheid moeten krijgen in het uitoefenen van hun functie. Dit betekent overigens niet dat je niet op anderen terug kunt vallen, integendeel. Er wordt open en direct gecommuniceerd en er heerst een goede, positieve sfeer op basis van solidariteit en collegialiteit. Zij bieden daarnaast een marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden bestaande uit een goed salaris, bonusregeling én diverse opleidingsmogelijkheden.


Bedrijfsprofiel HP Valves

HP Valves te Hengelo is een moderne en gerenommeerde producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. HP Valves is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor contractors en OEM’s wereldwijd, zoals Siemens, NEM Energy, Mitsubishi-Hitachi Power Systems en GE Power. Dankzij een uitstekende reputatie heeft HP Valves zich een positie verworven in het topsegment van deze wereldwijde markt. In totaal werken er ruim 140 medewerkers aan het ontwerp, de productie en de verkoop van appendages. HP Valves kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken en professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. HP Valves laat al jarenlang een gestage en gezonde groei zien. Om verdere groei mogelijk te maken is er een nieuwe fabriek met kantoren gebouwd op het High Tech Systems Park in Hengelo (ov). In het najaar van 2016 hebben wij deze locatie in gebruik genomen. Naast de Nederlandse hoofdvestiging heeft HP Valves een dochterbedrijf in Seoul, Zuid-Korea dat met ruim 70 medewerkers complementaire producten ontwerpt en produceert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HP Valves. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 55
7554 PA HENGELO
074 - 782 0000