Leerplaats (eerste) monteur Mechatronica

Volg jij een BBL opleiding Mechatronica niveau 2 of niveau 3 en ben je op zoek naar een leuke leerplaats in een enthousiast team? Dan is Hoppmann b.v. in Oldenzaal zeker het overwegen waard!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als leerling mechanisch monteur ga je bezig met de montage van de machines die ons bedrijf verkoopt en krijg je gedurende je opleiding steeds grotere mechanische uitdagingen. Bij jouw werkzaamheden moet je denken aan:

  • eenvoudige montagewerkzaamheden
  • machinale verspaning
  • introductie in de basispneumatiek
  • fabricage van onderdelen


Gaandeweg krijg je steeds meer inzicht in ons productieproces en word je betrokken bij de interne afname van de machine voordat deze bij de klant in bedrijf wordt genomen.

Functievereisten

Werk je graag in teamverband en staat een tevreden klant voor jou op de eerste plaats? Dan willen we graag samen met jou kijken of wij jou een leerplaats kunnen bieden, met uitzicht op een aansluitend dienstverband.

Bedrijfsprofiel Hoppmann B.V.

Bij Hoppmann B.V. werken wij al tientallen jaren samen met onze gerenommeerde klanten aan het optimaliseren van industriële productieprocessen. Overal zijn onze custom made oplossingen te vinden bij wereldspelers als Unilever, Henkel, Bosch, Johnson&Johnson, Nestlé, Danone en Procter&Gamble. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een meedenkende partner in het uitwerken van creatieve en efficiënte concepten zoals prefeeders, feeders en assembleermachines.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppmann. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zutphenstraat 6
7575 EJ Oldenzaal
088 – 999 8600