Allroud Online Marketeer Heutink

Heb jij een brede interesse in online marketing en weet jij naast social media en emailmarketing ook goed je weg te vinden in andere disciplines, zoals SEO, SEA en CRO of je hebt een enorme drive om je op dit gebied te ontwikkelen? Bekijk dan deze vacature van Heutink Groep voor de functie Allround Online Marketeer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-5-2022
Aantal uur
35
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als allround online marketeer ga je samen met het team van online marketeers, dat specialisten, e-commerce en campagnemarketeers aan de slag voor de verschillende bedrijven binnen de Heutink Groep.

Hierbij is geen dag voor jou hetzelfde. De ene dag ben je bezig met een geavanceerde e-mail campagne en de andere dag houd je je bezig met het opzetten van een social media strategie voor één van de internationale bedrijven binnen de Heutink Groep. Je denkt niet in beperkingen, maar bent continu op zoek naar de meest efficiënte manieren om de doelstellingen te bereiken.

Je werkt met advertentiebudgetten en stuurt op resultaat. Google Analytics weet je hierbij goed te gebruiken.

Het betreft een functie voor 32 - 38 uur (in overleg).

Functievereisten

 • afgeronde opleiding richting Marketing
 • je hebt een brede kennis op het gebied van online marketing en e-commerce
 • op de hoogte van laatste online marketing trends
 • je wilt graag leren en jezelf verder ontwikkelen op online marketing gebied
 • goede beheersing van de Nederlandse  en Engelse taal

Aanbod

 • Marktconform salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling en het volgen van trainingen en opleidingen
 • Werken vanuit een fantastisch nieuw kantoor in Nijverdal met o.a. een sportschool en restaurant
 • Direct in dienst bij de Heutink Groep
 • Een actieve personeelsvereniging
 • De mogelijkheid word je geboden om je maatschappelijk in te zetten voor de Heutink Foundation. Deze stichting brengt minder kansrijke kinderen in aanraking met kunst en cultuur

Bedrijfsprofiel Heutink ICT

De Heutink Groep:

Ooit begonnen als eenmanszaak, inmiddels een internationaal gevestigde organisatie. En nog steeds een echt familiebedrijf. Door de jaren heen zijn er steeds meer werkmaatschappijen bij gekomen. Vandaag de dag samen optrekkend vanuit één groep: De Heutink Groep. Met al deze specialisaties onder één dak maken ze de reputatie als totaalleverancier inmiddels aardig waar. Als totaalleverancier van educatieve materialen hebben ze wereldwijd een leidersrol in educatie en de ontwikkeling van kinderen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rijssen. Medio 2022 verhuizen ze naar Nijverdal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Heutink Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Platinastraat 25
7554 NC Hengelo
074 240 46 06