Allround Marketeer

Gave ICT-oplossingen voor het onderwijs, dat is de core business van Heutink ICT. En om die gave oplossingen goed te vermarkten, zoeken ze een creatieve en veelzijdige marketeer ter uitbreiding van het team. Help jij hun marketingstrategie en -plannen vorm te geven en uit te voeren? Solliciteer snel!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-11-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Allround Marketeer bij Heutink ICT kom je terecht in een enthousiast team van vier Marketing- en Communicatie professionals. Daarnaast werken ze nauw samen met externe specialisten en de marketing-en reclamebureau. Zo hebben ze alle disciplines in huis om Heutink ICT goed op de kaart te zetten. Ze gebruiken de allernieuwste marketingtools om hoogwaardige en creatieve marketing te bedrijven.

Het team levert een belangrijke bijdrage aan de ambitieuze bedrijfsdoelstellingen en werkt nauw samen met alle afdelingen. Zo ondersteunen ze Sales met contentmarketing en leadgeneratie via online kanalen, Service bij de complexe klantcommunicatie, en Productmanagement bij het in de markt zetten van de nieuwe oplossingen en producten. Samen zorgen ze ervoor dat het onderwijs maximaal profiteert van de mogelijkheden die ICT biedt.

Het portfolio, met veel verschillende merken en zelf ontwikkelde softwareoplossingen, is de afgelopen tijd flink verbreed en geprofessionaliseerd. Daarom zoeken ze een creatieve marketeer die verantwoordelijk wordt voor het vermarkten van een aantal specifieke producten en oplossingen. Focus en aandacht staan daarbij centraal. Al de oplossingen verdienen het om met enthousiasme en creativiteit in de markt gezet te worden.

Help jij het team met creatieve content en slimme campagnes? Ben jij die veelzijdige en creatieve marketeer? Dan start je wat hun betreft zo snel mogelijk.


De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:

 • Opstellen marketingplannen: meedenken, concrete adviezen en input
 • Bedenken, coördineren en realiseren van creatieve online en offline campagnes
 • Opzetten van leadgenererende acties ter ondersteuning van sales.
 • Inbound marketing; initiëren en opstellen van nieuwsberichten, klantcases en (web)teksten en publiceren via websit
 • Social media kalender opstellen en uitvoeren.

Functievereisten

 • Je hebt een HBO studie afgerond in één van de volgende richtingen: Marketing, Communicatie, Media en IT, Communicatiesystemen of aanverwant; 
 • Je hebt enige werkervaring in marketingfuncties;
 • Je bent een aanpakker, hebt een hoog werktempo en bent in staat om nieuwe ideeën in te brengen en om te zetten naar de praktijk;
 • Je bent creatief en vernieuwend als het gaat om nieuwe media (video, animatie,enz.)
 • Je hebt sterke affiniteit met online marketing en social media; 
 • Kennis en affiniteit met onderwijs, ICT en/of online dienstverlening is een pre. 

Aanbod

Een mooie uitdaging in een ambitieuze, professionele maar vooral leuke organisatie. Werken bij Heutink ICT betekent werken bij Odin Groep – het moederbedrijf - een gaaf bedrijf met ruim 650 collega’s. Ze vinden het belangrijk dat jij tot alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. De collega’s maken immers het verschil! Ze bieden dan ook uitstekende voorwaarden. Naast standaardzaken zoals 25 vakantiedagen en je eigen werktijden bepalen, zijn ook je pensioen en collectieve verzekeringen hier uitstekend voor elkaar. Samen hard werken, samen veel plezier maken – dat is ook typisch Heutink ICT. Gezelligheid, sportief bezig zijn en collega's buiten werk beter leren kennen horen daarbij. Elk jaar zijn er inspiratiesessies, feesten en sportactiviteiten voor iedereen werkzaam binnen Odin Groep. Denk hierbij aan een barbecue, een kerstborrel en het bedrijfsfeest. Een mooie uitdaging in een ambitieuze, professionele maar vooral leuke organisatie. Werken bij Heutink ICT betekent werken bij Odin Groep – het moederbedrijf - een gaaf bedrijf met ruim 650 collega’s. Ze vinden het belangrijk dat jij tot alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. De collega’s maken immers het verschil! Ze bieden dan ook uitstekende voorwaarden. Naast standaardzaken zoals 25 vakantiedagen en je eigen werktijden bepalen, zijn ook je pensioen en collectieve verzekeringen hier uitstekend voor elkaar. Samen hard werken, samen veel plezier maken – dat is ook typisch Heutink ICT. Gezelligheid, sportief bezig zijn en collega's buiten werk beter leren kennen horen daarbij. Elk jaar zijn er inspiratiesessies, feesten en sportactiviteiten voor iedereen werkzaam binnen Odin Groep. Denk hierbij aan een barbecue, een kerstborrel en het bedrijfsfeest.

Bedrijfsprofiel Heutink ICT

Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen ze ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. Ze werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten ze ICT werken voor het lerende kind. Zij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen de klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk. Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. Zij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in. Dat doen ze onder andere met onze Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Odin. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Platinastraat 25
7554 NC HENGELO
074 240 46 06