Leerkracht Bewegingsonderwijs/Sportonderwijzer

Gemeente Hengelo is op zoek naar een Leerkracht Bewegingsonderwijs/Sportonderwijzer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
28
Vervaldatum
1-9-2022
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Je taken:

  • Het verzorgen van gave lessen bewegingsonderwijs in het basisonderwijs (hoofdtaak).
  • Het geven van sportlessen binnen de Hengelo Sport formule (is een pré).
  • Het geven van zwemonderwijs volgens de KNZB SuperSpetters methode (is een pré).

Functievereisten

  • Je bent in het bezit van een lesbevoegdheid (ALO-diploma).
  • Je hebt een EHBO diploma of bent bereid dit te halen.
  • Je stopt veel energie in je werk en toont doorzettingsvermogen. Zo zit jij in elkaar! 
  • Je neemt initiatief en signaleert ontwikkelingen in het werkveld.
  • Je verbindt partijen (onderwijs, gemeente, kinderen en ouders) en je bent je bewust van je voorbeeldrol.
  • Je bent flexibel inzetbaar in een organisatie die 7 dagen per week geopend is.

Aanbod

Wij bieden jou een plek voor 18 tot 36 uur per week in een gemotiveerd team met ervaren vakspecialisten, waarvan de meeste opgeleid zijn op het gebied van sport en bewegen. Je krijgt ruimte om verantwoordelijkheid te nemen in je werk en je door te ontwikkelen in- en buiten je functie. Je krijgt eerst een contract voor de duur van 2 jaar.


Begin 2022 zijn twee basisscholen gestart met lessen bewegingsonderwijs door Hengelo Sport. In de schooljaren 2022/2023 en 2023/2024 komen daar meer scholen bij. Tijdens deze periode wordt bekeken of de scholen na deze periode door willen gaan. Bij goed functioneren kan je aanstelling dan worden omgezet in onbepaalde tijd.


Je werkzaamheden zullen bestaan uit vakleerkracht en sport-/zwemonderwijzer taken. De verdeling is in overleg. Je werk kan ook bestaan uit alleen het geven van bewegingsonderwijs. Deze functie is gewaardeerd in schaal 6 en 8. Je wordt ingepast in de functie van allround sportonderwijzer in schaal 6. Voor de uren als vakleerkracht krijgt je een beloning gebaseerd op schaal 8.


De brutosalarissen zijn maximaal €3.018,- en € 3.732,- per maand op basis van 36 uur per week. Inpassing vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Daarnaast heb je de beschikking over een individueel keuze budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris.

Bedrijfsprofiel

De gemeente Hengelo heeft een uitgebreid aanbod aan sportaccommodaties. Naast mooie sporthallen en gymzalen heeft Hengelo twee unieke sportaccommodaties, dit zijn het FBK stadion en het Twentebad. Jouw team werkt vanuit het Hengelose Twentebad. Eén van de grootste zwemaccommodaties van Nederland, gelegen in het prachtige Weusthagpark. Het is een uniek multifunctioneel zwembad met ruimte voor sport, zorg, welzijn en ontmoeting.


Hengelo Sport biedt een breed aanbod aan sportlessen en activiteiten voor alle basisscholen en zorgt voor de verhuur en een deel van het operationeel beheer van de Hengelose binnensportaccommodaties en het FBK stadion.


Het werk bij het Twentebad & Hengelo Sport kenmerkt zich in het bijzonder door de focus op persoonlijke dienstverlening en de grote pieken en dalen in vraag en aanbod gedurende het jaar in de verschillende disciplines. Bij het team werken ongeveer 40 professionals in vaste dienst, waar je veel mee samenwerkt en op terug kunt vallen. Daarnaast werk je samen met vrijwilligers vanuit sportverenigingen, stagiaires/scholieren en deelnemers vanuit sociale werkprojecten. Het hele team bestaat hierdoor gemiddeld uit 75 collega’s.


Over ons

Bij de gemeente Hengelo zetten we ons in voor alle Hengelose inwoners en bedrijven. Dit doen we vanuit onze vier leidende motieven: persoonlijk, duidelijk, betrouwbaar en respectvol. Deze zijn de basis voor onze dienstverlening en geven richting aan de manier waarop we met onze inwoners, maar ook met elkaar willen omgaan. Want: prettig contact zorgt voor meer waardering, begrip en een positieve ervaring met onze dienstverlening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Hengelo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!