Adviseur P&O

De gemeente Haaksbergen zoekt een Adviseur P&O. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-1-2023
Aantal uur
36
Vervaldatum
6-2-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je bent het aanspreekpunt voor meerdere teammanagers op het gebied van Personeel en Organisatie. Je ondersteunt en adviseert samen met jouw collega’s over het hele P&O werkveld. Je houdt je niet alleen bezig met duurzame inzetbaarheid en formatievraagstukken, maar ook met verzuim, werving & selectie, onboarding en toepassing van wet- en regelgeving. Ook draag je bij aan het professionaliseren en optimaliseren van onze P&O processen en ben je actief betrokken bij de doorontwikkeling van de organisatie.  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een aantal specifieke HR-onderwerpen, zoals HR Control, rechtspositie en arbeidsvoorwaarden en integriteit. Je bent in staat om beleid toepasbaar te maken op de “Haaksbergse” situatie en stemt daarover af met alle betrokken partijen. Kortom: een hele leuke veelzijdige rol.

Functievereisten

Wij zoeken een stevige P&O-adviseur en een enthousiaste collega:

  • die bevlogen is en graag een bijdrage levert aan het verder doorontwikkelen van de organisatie
  • die pro-actief is, organisatiesensitief, gestructureerd en stressbestendig
  • die zelfstandig kan werken en altijd op zoek is naar verbinding
  • die ervaring heeft met organisatieontwikkeling en veranderprocessen
  • die minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding heeft en minimaal drie jaar ervaring als P&O-adviseur in een soortgelijke functie.

Aanbod

Je gaat samenwerken met Henriëtte, Wilma, Anna en Marlous in het cluster P&O. Leuke en betrokken collega’s die hard werken, maar ook tijd hebben voor elkaar. Je regelt en plant zelf jouw werk, thuis of op kantoor.  


Je wordt ingeschaald op basis van salarisschaal 10A van de cao-gemeenten op basis van jouw opleiding en ervaring. Het salaris betreft op basis van de cao-gemeenten 2022 maximaal € 5.021 – bruto per maand op basis van 36 uur. Je ontvangt een Individueel Keuzebudget van 17,05 % in aanvulling op je brutosalaris en je bouwt pensioen op bij het ABP.


Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Bedrijfsprofiel

Aan de rand van Twente ligt Haaksbergen: een dorp met de voorzieningen van een kleine stad en ongeveer 25.000 inwoners. Behalve de hoofdkern Haaksbergen horen ook de kerkdorpen Buurse en Sint Isidorushoeve bij de gemeente.


Bij de gemeente Haaksbergen werken ongeveer 146 medewerkers. Samen met inwoners, verenigingen, maatschappelijke organisaties en ondernemers werken we aan een samenleving die past bij onze gemeente. Dat doen we met een Toekomstvisie als vergezicht en aan de hand van een Verbeterprogramma. Dat is hard werken. Elke dag weer. De samenleving vraagt veel van ons. Inwoners willen meer dan ooit meepraten. Dat gesprek willen wij graag aangaan, omdat de beste plannen samen met inwoners tot stand komen. Help jij meebouwen aan onze relatie met onze gemeenschap?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Haaksbergen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!