Adviseur Bodem

Geofoxx zoekt adviseurs Bodem die zich thuis voelen in zowel onderzoek-, als saneringsvraagstukken en corresponderend advies. Belangrijk daarbij is het besef dat het kennisgebied bodem steeds minder op zichzelf staat. De raakvlakken met de kennisgebieden Water en GIS & Data liggen als eerste voor de hand. Locatie is afhankelijk van woonomgeving (Oldenzaal – Tilburg – Gouda).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-4-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als adviseur heb je een eigen (deel)verantwoordelijkheid vanuit het expertisegebied Bodem. Jouw betrokkenheid bij alle aspecten van onze bodemadviezen vinden we belangrijk. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, je stelt een plan van aanpak of onderzoeksstrategie op en werkt nauw samen met collega adviseurs en onderzoekers (zowel op kantoor als de mensen in het veld). Uiteindelijk breng je samen met het team een gedegen advies uit aan de opdrachtgever. Naast de inhoudelijke uitvoering van het werk, verwachten wij dat we je in goede samenwerking kunnen laten groeien in het onderhouden van (klant)contacten, het beheren en beheersen van projecten en financieel en commercieel inzicht. Deze functie is uitstekend geschikt voor jou wanneer jij met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid het beste uit jezelf wilt halen!

Je hebt de kracht om klanten aan onze organisatie te binden en werkt daarbij nauw samen met verschillende disciplines. Kortom, je bent in staat om de toegevoegde waarde van Geofoxx in de volle breedte uit te dragen.

Functievereisten

  • je hebt een relevante opleiding (minimaal HBO werk- en denkniveau) op het gebied van milieu;
  • je hebt aantoonbare relevante ervaring in een vergelijkbare omgeving (advisering in lijn met de BRL SIKB 6000 en/of BRL SIKB 2000);
  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • je bent resultaatgericht, hebt doorzettingsvermogen en stelt eigen verantwoordelijkheid voorop;
  • je bent een stevige en verbindende persoonlijkheid die zowel in teamverband als zelfstandig
  • goed kan functioneren;
  • je prevaleert zelfsturing boven aansturing;
  • je bent leergierig, gericht op ontwikkeling en toont initiatief;
  • je bent iemand die actief kennis deelt, luistert, vragen stelt en feedback geeft.

Aanbod

Bij Geofoxx ervaar je een grote mate van vrijheid tijdens je (loop)baan. We werken hoofdzakelijk vanuit teams met een sterke mate van eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden bieden wij een duurzame werkomgeving waarin talent en toegevoegde waarde van medewerkers centraal staan. Onze werkcultuur inspireert en zorgt voor een gezonde werk-/privébalans. Met onze opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden tillen wij jouw carrière naar een hoger niveau!

Bedrijfsprofiel Geofoxx

Ruim 30 jaar zijn wij actief in de bodem en ondergrond van Nederland. De rol die bodem speelt in verschillende vraagstukken en maatschappelijke behoeften hebben we in die tijd sterk zien toenemen. Inzicht in de bodem(kwaliteit) is niet meer weg te denken bij thema’s als voedselvoorziening, klimaatverandering, gezondheid en biodiversiteit. De raakvlakken van bodem met andere expertises worden ook voor onze klanten steeds relevanter. Daarom richten wij ons juist op die raakvlakken. Een bodemvraagstuk vraagt in toenemende mate om aanpalende expertise. Geofoxx richt zich naast en vanuit Bodem op Gezondheid, Water & Klimaat, GIS & Data en Ecologie & Biodiversiteit.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Geofoxx. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Eektestraat 10-12
7575 AP OLDENZAAL
0541 - 585 544