Meeloopstage of afstudeeropdracht

Ga je een afstudeerscriptie schrijven of zoek je een meeloopstage? Bij de gemeente Wierden krijgt talent een kans. Wij bieden je uitgebreide stagemogelijkheden, zowel voor mbo’ers als voor hbo’ers en wo’ers.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-6-2017
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je voldoende ruimte voor het maken van opdrachten en bijvoorbeeld je stageverslag of je afstudeeropdracht. Voor je stage ontvang je een stagevergoeding (vanaf 13 weken) en krijg je de mogelijkheid om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen. Eigen initiatief en een positieve instelling worden op prijs gesteld. Iets voor jou? Laat ons (ruimschoots) voor het begin van je stage datum weten waar je interesses naar uitgaan.

Aanbod

Voor je stage ontvang je een stagevergoeding (vanaf 13 weken) en krijg je de mogelijkheid om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Gemeente Wierden

Wierden is een moderne gemeente op de grens van stad en platteland met 24.000 inwoners, midden in het mooie Twente. In een natuurrijke omgeving is Wierden volop in ontwikkeling op het gebied van wonen, werken en recreëren. Met 180 medewerkers is ook de ambtelijke organisatie krachtig in beweging, waarbij een optimale dienstverlening aan de burgers en resultaatgericht werken belangrijke speerpunten zijn. Wierden wil voor de (toekomstige) inwoners de kwaliteit van het bestaan verbeteren door voor hen een zo groot mogelijk welzijn na te streven. De gemeente wil voorzien in een steeds grotere behoefte van de inwoners om invloed uit te oefenen. Hiermee wordt bereikt dat de relatie burger/overheid verbetert en wederzijds vertrouwen ontstaat. Zoveel mogelijk gebaseerd op de wensen en behoeften van de inwoners, levert de gemeente Wierden een hoogwaardig pakket diensten en producten. Bij het inventariseren van wensen en behoeften wordt gebruik gemaakt van onderzoek, inspraak, structureel overleg, coproductie en andere middelen om die wensen en behoeften helder in kaart te brengen. Het bovenstaande wordt onder meer gerealiseerd door een modern en sociaal personeelsbeleid, gericht op een zo efficiënt en effectief mogelijke organisatie, die in staat is slagvaardig en flexibel de hoogwaardige producten en diensten te leveren die voorzien in de behoeften en wensen van (toekomstige) inwoners. Training, opleiding en klantgericht werken zijn wezenlijke onderdelen van het sociaal beleid.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van de Gemeente Wierden. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!

Meer informatie

Poulistraat 3 7642 EB Wierden

0546 - 580 800