Stafmedewerker Bedrijfskunde

Heb jij oog voor de grote lijnen, maar ook voor detail en beschikt over goede digitale en communicatieve vaardigheden? Gemeente Hof van Twente is op zoek naar een Stafmedewerker Bedrijfskunde

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-1-2022
Aantal uur
34
Vervaldatum
6-2-2022
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

De Concernstaf is een kleine eenheid, belast met taken op het gebied van planning en control, kwaliteitsborging en strategie. De staf toetst voorstellen voor college en gemeenteraad, coördineert bijv. programmabegroting of bestuursrapportages, en geeft leiding aan sommige programma’s of projecten die de gehele organisatie omvatten. Denk aan het programma Omgevingswet, de jaarlijkse accountantscontrole, informatieveiligheid ed. Zo zijn ook de CISO en FG werkzaam vanuit de concernstaf.


Als stafmedewerker bedrijfskunde ben je mede verantwoordelijk voor de algemene taken van de staf. Maar daarnaast heb je een specifieke rol in de ondersteuning van de organisatie bij het procesmanagement en ben je belast met de verdere ontwikkeling van het werken met beleids- en prestatie indicatoren als vorm van data-gestuurd werken. Zo begeleid je teams die hun proces willen optimaliseren (Engage) en weet je op een vernieuwende manier invulling te geven aan vraagstukken als projectcontrol en programmasturing.

Functievereisten

Je hebt oog voor de grote lijnen, maar ook voor detail en beschikt over goede digitale en communicatieve vaardigheden. Daarnaast durf je gevraagd en ongevraagd jouw advies te geven. Je hebt een HBO/WO opleiding Bedrijfskunde of Bestuurskunde afgerond en enkele jaren relevante ervaring in de publieke sector. Je daagt jezelf graag uit, hebt lef om tegengas te geven en een hands-on mentaliteit. Je kunt zowel zelfstandig opereren als goed samenwerken. Je beschikt over onze LEV-kernwaarden (leiderschap, eigenaarschap en vertrouwen), bestuurlijke en politieke sensitiviteit en een goede dosis humor.

Aanbod

We bieden je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging of omzetting naar een vast dienstverband. Het is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Binnen de gemeente Hof van Twente werken we in een open en informele sfeer. Je hebt een werkweek van 32-36 uur met flexibele werktijden in een hybride werkomgeving. Deze functie is ingedeeld in schaal 11. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring, waarbij inschaling in de aanloopschaal tot de mogelijkheden kan behoren. Op basis van een 36-urige werkweek betekent dit een salaris van maximaal € 5.169,- bruto per maand, excl. 17.05% IKB.

Bedrijfsprofiel Gemeente Hof van Twente

Wij zijn een jonge, groene en dynamische gemeente met ongeveer 35.000 inwoners gelegen in het groene hart van Twente. Onze mooie gemeente bestaat naast een uitgestrekt buitengebied uit de kernen Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo.


Samen met +- 260 medewerkers is de organisatie van de gemeente Hof van Twente volop in beweging. We willen een slagvaardige gemeente zijn, waarbij we er naar streven om zo goed mogelijk te voldoen aan de veranderende wensen van onze klanten en omgeving. Daar spelen we proactief op in. Om dat te kunnen doen, zijn er korte lijnen. Om slagvaardig te kunnen zijn, liggen veel verantwoordelijkheden laag in de organisatie (bij onze medewerkers) en verrichten wij samen met (in)directe collega’s zoveel mogelijk zelfstandig de werkzaamheden.


Gemeente Hof van Twente

Wij zijn een dynamische gemeente met ongeveer 35.000 inwoners, gelegen in het groene hart van Twente. De gemeente bestaat naast een uitgestrekt buitengebied uit de kernen Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. Hof van Twente heeft ongeveer 260 medewerkers in dienst. Zij leven de LEV waarden (Leiderschap, Eigenaarschap en Vertrouwen) en zijn dus altijd in ontwikkeling.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Hof van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

de Höfte 7
7471 DK GOOR
0547 – 858 585