Projectleider i.c.m. beleidswerkzaamheden Maatschappelijke voorzieningen en zorg

Noaberkracht is op zoek naar een Projectleider i.c.m. beleidswerkzaamheden Maatschappelijke voorzieningen en zorg

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jij bent als projectleider diegene die van A tot Z zorgdraagt voor een goed verloop van diverse projecten binnen onze actielijnen en regulier beleid. Je concretiseert waar nodig, adviseert (gevraagd en ongevraagd) jouw opdrachtgever, deelt kennis, enthousiasmeert jouw team en weet jouw projecten te verbinden met onze interne (en externe) stakeholders. Dit alles weet je uit te voeren binnen het financiële kader en rekening houdende met onze (politieke) ambities, maatschappelijke impact en financieel economische effecten. Projecten waarbij jij mogelijk een rol zal hebben houden allen verband met onze 4 actielijnen:

 • Langer gezond
 • Versterken sociale basis
 • Zorg nabij
 • Meer inwoners doen mee


Je adviseert het management en de colleges van burgemeester en wethouders van Dinkelland en Tubbergen

Functievereisten

 • Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond die afgestemd is op deze functie.
 • Je beschikt over ruime beleidservaring op het gebied van het sociaal domein.
 • Je hebt aantoonbaar kennis van proces- en projectmatig werken.
 • Je bent samenlevingsgericht en weet dit toe te passen in de processen om te komen tot beleidsvorming.
 • Je bent enthousiast en pro-actief.
 • Je kunt goed communiceren en beschikt daarbij over een grote mate van omgeving sensitiviteit.
 • Je bent in staat om het beleid te vertalen naar de uitvoering en weet daarin rekening te houden met maatschappelijke impact, financiële impact en politieke gevoeligheden.
 • Je hebt (ruime) ervaring binnen een gemeentelijke organisatie.
 • Je kunt jouw kennis goed overbrengen naar de collega’s binnen het team, kan hun coachen op inhoudelijke thema’s en bent een verbinder pur sang.
 • Je bent in staat om goed samen te werken met collega’s én externe partijen.


Aanbod

Een baan in een organisatie die het echt anders doet. Bij ons krijg jij de ruimte om (binnen het speelveld) je eigen baan te maken en jezelf te ontwikkelen. Voor een fulltime functie bedraagt het maximum salaris € 4.494,00 bruto per maand (exclusief een individueel keuzebudget van 17,05%). In eerste instantie gaat het om een functie voor de duur van een jaar. Een eventuele verlenging met een jaar behoort tot de mogelijkheden.


Bedrijfsprofiel Gemeente Dinkelland

Wij zijn Noaberkracht Dinkelland Tubbergen. Een ondernemende en betrokken organisatie van twee gemeenten die waardevolle en duurzame effecten voor de samenleving wil bereiken. Onze samenleving heeft een grote ambitie en dit willen we graag als overheidspartners ondersteunen. Om maatschappelijke effecten te bereiken werken wij volgens de principes van doelsturing, project- en procesmanagement en programmamanagement.


Noaberkracht is een organisatie met ongeveer driehonderdvijftig medewerkers. Wij hebben een duidelijke visie. Noaberkracht Dinkelland Tubbergen wil een zakelijke, ondernemende en betrokken organisatie zijn en wil zinvolle en duurzame effecten voor de samenleving bereiken. Wij hebben onze organisatie zo ingericht dat we deze visie kunnen uitdragen en onze doelen kunnen bereiken. 


Voor het organisatieonderdeel Sociaal Domein , team maatschappelijke voorzieningen zijn we op zoek naar een enthousiaste projectleider

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Dinkelland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nicolaasplein 5
7591 MA DENEKAMP
0541 - 854 100