Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Houd jij van een breed en divers takenpakket, kun je snel schakelen én werk je graag in een omgeving die het verschil maakt voor en met de samenleving? Ben jij een verbinder en een bruggenbouwer? Heb jij een grote kennis van en liefde voor het Sociaal Domein? Dan is gemeente Borne op zoek naar jou! De gemeente Borne is op zoek naar een Beleidsmedewerker Sociaal Domein  

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-3-2021
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je komt te werken in het team Sociaal Domein van de gemeente Borne. Door de toenemende vraag naar zorg, de vergrijzing van onze bevolking en de steeds hogere kosten, staat de betaalbaarheid van de zorg fors onder druk. Hoe zorgen wij er voor dat onze inwoners die zorg nodig hebben, die zorg ook in de toekomst kunnen krijgen? Met deze vraag ga jij je als beleidsmedewerker Sociaal Domein bezighouden.


De taakaccenten liggen in het doorontwikkelen van algemeen voorliggende voorzieningen, het versterken van samenwerking tussen maatschappelijke partners en verantwoordelijkheid voor subsidieregelingen in het voorliggende veld. Je werkt vanuit een integrale aanpak. Je bent een goede netwerker die investeert in contacten met onze partners in het Sociaal Domein.

Functievereisten

Wie ben jij?

Je komt te werken in een politiek-bestuurlijke omgeving. Dat vraagt om een hoge mate van sensitiviteit, oftewel oog voor de verschillende belangen in de organisatie en omgeving. Daarnaast ben je communicatief en redactioneel goed onderlegd. Je kunt goed organiseren en weet hoe je onderhandelt voor het beste resultaat. Tot slot herken je jezelf in het volgende: analytisch, samenwerkend, proactief, eigen visie en doelgericht. Ook ben je niet bang buiten systemen te denken en functie-overstijgend te handelen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding.
  • Kennis van en/of werkervaring met het Sociaal Domein.
  • Kunnen participeren in interne en externe overlegstructuren.
  • Het vermogen om je snel aan te passen aan een nieuwe omgeving / situatie.
  • Resultaatgerichtheid en focus op maatschappelijke effecten.


Aanbod

Er wordt gewerkt in een open en informele sfeer. Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. De kennis en kunde van collega’s wordt gedeeld en jouw ideeën voor ontwikkeling worden serieus genomen. Daarnaast staan collega’s altijd klaar om elkaar te helpen waar nodig, wat een prettige werkomgeving tot gevolg heeft.


In eerste instantie krijg je een aanstelling van één jaar, met vooruitzicht op een vaste aanstelling.

De voor deze functie geldende functieschaal is schaal 10. Daarbij hoort een salaris van maximaal € 4.494,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (salarisdatum: 1 oktober 2020). Inpassing van het salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. Daarnaast is er een vrij besteedbaar bedrag van 17,05% van je brutosalaris dat onder andere bestaat uit de vakantie- en eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage.

Bedrijfsprofiel Gemeente Borne

De gemeente Borne...

…is een mooie woongemeente in Overijssel met drie dynamische dorpen: Borne, Hertme en Zenderen.

…telt ruim 23.000 inwoners.

…heeft medewerkers die werken vanuit de 6B’s van Borne: Betrouwbaar, Betrokken, Behulpzaam, Bevlogen, Bedreven en Bereikbaar. Op deze waarden mogen we worden aangesproken door inwoners en door elkaar. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Je wilt het beste voor Borne, weet wat er leeft, bent respectvol, bedreven in je eigen vakgebied en hebt oog voor de vakgebieden van collega’s om goed te kunnen samenwerken.

…werkt op veel niveaus samen met andere gemeenten in Twente.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van gemeente Borne. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Rheineplein 1
7622DG BORNE
074- 2658686