Directievoerder civiele techniek

Heb jij kennis van en affiniteit met civiele techniek? Ben je op zoek naar een dynamische functie en ben je goed in plannen en organiseren? Is samenwerking hierbij voor jou vanzelfsprekend? Dan is gemeente Borne op zoek naar jou! De gemeente Borne is op zoek naar een: Directievoerder civiele techniek  

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-3-2021
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je coördineert en voert gemeentebreed directie en toezicht op de uitvoering van (complexe) civieltechnisch werken. Je bewaakt financiën, de kwaliteit van geleverd werk en de planning. Je signaleert afwijkingen en reageert hier accuraat en zo nodig corrigerend op. Jij bent de spil in het project en weet door jouw goede communicatieve vaardigheden, empathie en sturend vermogen het project goed uit te voeren.


  • Het opstellen dan wel het toezien op het opstellen van Programma van Eisen betreffende het ontwerp en het bestek gereed maken van civieltechnische werken en het in de markt zetten van deze werkzaamheden bij (veelal) een technisch adviesbureau.
  • Het voorzitten van bouwvergaderingen, het onderhouden van contacten met overheidsinstanties en nutsbedrijven, het waken over de kwaliteit en voortgang van de werkzaamheden en verantwoordelijkheid voor de financiële afwikkeling van de contracten.

Functievereisten

Wie ben jij?


Wij zoeken een enthousiaste en proactieve collega die zorgt voor een deskundige, zorgvuldige en daadkrachtige aansturing van het uitvoerend bouwproces en de naleving van het contract. Je voelt je thuis in een omgeving waar de politiek-bestuurlijke invloeden groot zijn. Je durft verder te kijken dan je eigen vakgebied en toont betrokkenheid in de ontwikkelingen binnen de organisatie en op het vakgebied. Je bent een echte teamspeler en je denkt in oplossingen.


Als directievoerder civiele techniek kom je in aanraking met meerdere partijen die zo elk hun eigen belangen hebben. Dat houdt in dat je vlot kunt schakelen en dat je je kunt inleven in anderen. Je bent tactisch sterk, omgevingsbewust en stelt alles in het werk om tot een goed eindresultaat te komen. Zoals de oplevering van een project waar niet alleen jij en jouw team, maar heel Borne tevreden over is.


Om dat voor elkaar te krijgen neem jij het volgende mee:


  • HBO werk- en denkniveau;
  • ruime kennis en werkervaring;
  • het kunnen hanteren van een projectmatige aanpak en het constant zoeken naar verbetermogelijkheden op het vakgebied en processen;
  • operationeel inzicht;
  • kostenbewustzijn;
  • resultaatgerichtheid;
  • goede organisatorische-, schriftelijke- en adviesvaardigheden;
  • je kunt helder en begrijpelijk communiceren.

Aanbod

Er wordt gewerkt in een open en informele sfeer. Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. De kennis en kunde van collega’s wordt gedeeld en jouw ideeën voor ontwikkeling worden serieus genomen. Daarnaast staan collega’s altijd klaar om elkaar te helpen waar nodig, wat een prettige werkomgeving tot gevolg heeft.


In eerste instantie krijg je een aanstelling van één jaar, met vooruitzicht op een vaste aanstelling.


De voor deze functie geldende functieschaal is schaal 10. Daarbij hoort een salaris van maximaal € 4.494,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (salarisdatum: 1 oktober 2020). Inpassing van het salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.


Daarnaast is er een vrij besteedbaar bedrag van 17,05% van je bruto salaris dat bestaat uit onder andere de vakantie- en eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage.

Bedrijfsprofiel Gemeente Borne

De gemeente Borne...


…is een mooie woongemeente in Overijssel met drie dynamische dorpen: Borne, Hertme en Zenderen.

…telt ruim 23.000 inwoners.

…heeft medewerkers die werken vanuit de 6B’s van Borne: Betrouwbaar, Betrokken, Behulpzaam, Bevlogen, Bedreven en Bereikbaar. Op deze waarden mogen we worden aangesproken door inwoners en door elkaar. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Je wilt het beste voor Borne, weet wat er leeft, bent respectvol, bedreven in je eigen vakgebied en hebt oog voor de vakgebieden van collega’s om goed te kunnen samenwerken.

…werkt op veel niveaus samen met andere gemeenten in Twente.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van gemeente Borne. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Rheineplein 1
7622DG BORNE
074- 2658686