Coördinator Uitvoering Sociaal Domein

Weet jij als geen ander hoe je de regie voert op de uitvoering, medewerkers meeneemt en daarbij de kwaliteit waarborgt? Ben jij de coachende, klantgerichte, proactieve resultaatgerichte coördinator met al meerdere jaren ervaring als coördinator binnen het Sociaal Domein? Dan komt Gemeente Borne graag met jou in contact!


Voor het team Sociaal Domein van de gemeente Borne zoeken zij een:


Coördinator Uitvoering Sociaal Domein

voor 32-36 uur per week

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-8-2020
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je gaat tactisch/operationeel leidinggeven en doet de dagelijkse aansturing van het onderdeel uitvoering van het team sociaal domein. Je bent de verbinder tussen de consulenten Wmo en jeugd en de administratie (backoffice). Je brengt focus in het werk, stuurt op resultaten en zorgt voor een uitstekende dienstverlening richting onze inwoners.

Je kunt veranderingen in werkwijzen borgen in processen, daadwerkelijk vertalen en de medewerkers stimuleren bij de uitvoering hiervan.

Je bent goed op de hoogte van administratieve processen, werkprocessen en financiën, berichtenverkeer, CAK-regelingen en SVB en de doorvertaling en omzetting hiervan in de administratie. Je genereert management- en sturingsinformatie en stuurt hierop in samenwerking met de teamleider.

Voor jou is het vanzelfsprekend dat je het goede gesprek aangaat zodat beleid en uitvoering goed samenwerkt en helpend is voor wat er in de gemeente nodig is.

Functievereisten

- Heb je WO/HBO+ werk- en denkniveau en beschik je over relevante en ruime ervaring in een vergelijkbare functie. Diepgaande kennis van de Jeugdwet en de Wmo is een vereiste;

- Ben je gedreven in woord en gedrag, daadkrachtig, slagvaardig, communicatief en besluitvaardig;

- Ben je vanuit persoonlijke kracht een teambuilder, een inspiratiebron en voorbeeld voor je omgeving;

- Ben je sterk in het creëren van omstandigheden waarbij het maken en naleven van resultaatgerichte afspraken en processen mogelijk is, weet je deze te verbeteren en anderen te motiveren zich eraan te houden;

- Ben je oplossingsgericht en breng je focus in de werkzaamheden aan;

- Ben je in staat om vanuit overzicht te reflecteren op de dagelijkse praktijk en dit te vertalen naar de benodigde ontwikkeling;

- Kun je een zorgvuldige afweging maken en verbinding leggen daar waar verschillende verantwoordelijkheden onderling strijdig ogen;

- Geef je sturing aan je medewerkers en heb je oog voor hun ambities door ze ruimte te geven deze te ontwikkelen;

- Regel je het aanleveren van gevraagde management- en sturingsinformatie en informatie voor de planning- en control cyclus;

- Draag je bij aan de realisatie van het vervolgtraject transformatie in het Sociaal Domein ‘DOEN, met nieuw elan’;

- Bewerkstellig je de verbinding tussen de consulenten (Wmo en jeugd) onderling voor wat betreft inhoudelijke ondersteuningsvragen, met de backoffice, maar ook met het klantmanagement en de participatieconsulenten van de uitvoeringsorganisatie Sociale Zaken Midden Twente.

- Beschik je over bestuurlijke-, organisatie- en omgevingssensitiviteit;

- Ben je stressbestendig en houd je overzicht.

Aanbod

Deze functie is indicatief ingedeeld in schaal 11. Daarbij hoort een salaris van maximaal

€ 5.118,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (salarispeil 1 juli 2020). Inschaling vindt plaats op basis van je opleiding, kennis en ervaring. Daarnaast is er een vrij besteedbaar bedrag van 17,05% van je bruto salaris dat bestaat uit onder andere de vakantie- en eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage.

Bedrijfsprofiel Gemeente Borne

De gemeente Borne...


... is een van de mooiste woongemeenten van Overijssel met 3 dynamische dorpen: Borne, Hertme en Zenderen;

... heeft een totale oppervlakte van 1.089 hectare en telt ruim 23.000 inwoners;

… heeft medewerkers die werken vanuit de 6B’s van Borne: Betrouwbaar, Betrokken, Behulpzaam, Bevlogen, Bedreven en Bereikbaar. Op deze waarden mogen we worden aangesproken door inwoners en door elkaar. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Je wilt het beste voor Borne, weet wat er leeft, bent respectvol, bedreven in je eigen vakgebied en hebt oog voor de vakgebieden van collega’s om goed te kunnen samenwerken;

... is de eerste gemeente in Nederland die een toekomstvisie heeft laten maken door de gemeenschap: MijnBorne2030, dynamische dorpen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Gemeente Borne. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Rheineplein 1
7622DG BORNE
074- 2658686