Servicemonteur

Geas Energiewacht zoekt een Servicemonteur.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-7-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Je zorgt als servicemonteur voor het optimaal en milieuvriendelijk functioneren van cv-ketels en andere gas- en warmwater-apparatuur bij onze particuliere klanten. Naast onderhoud los je storingen op en draai je je hand ook niet om voor wat installatiewerkzaamheden. Daarnaast verleen je onze klanten op diverse manieren service; je geeft adviezen, bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebt oog voor veiligheid, milieu en kwaliteit. De storingsdienst, buiten de reguliere werktijden, is onderdeel van de functie servicemonteur.


Hier doe je dat

Als servicemonteur werk je zelfstandig vanuit een vast team in de buurt van je woonplaats. Wij zoeken op dit moment nieuwe medewerkers in Twente en de Achterhoek. Dankzij een uitgekiend en geautomatiseerd planningssysteem worden onderhoud- en storingsmeldingen zo efficiënt mogelijk gepland. Hierbij wordt rekening gehouden met onder andere; de autovoorraad en jouw locatie, maar ook de kennis en kunde waarover je beschikt.

Functievereisten

Als servicemonteur ben jij het visitekaartje voor onze klanten. Om je werk niet alleen goed, maar geweldig te kunnen doen moet je van goede huize komen. Dus wat verwachten wij van jou?

 • Kennis en affiniteit met techniek. Ervaring met technisch werk in de onderhoud- of servicetechniek of in een vakgebied met overeenkomsten.
 • Een zelfstandige en klantgerichte houding. Je bent zelfstandig, representatief en durft de klant van goed advies te voorzien.
 • Een opleiding en/of ervaring in elektro-, autotechniek of werktuigbouwkunde. Je hebt ervaring of beschikt over een technische opleiding met een geruime basiskennis in de elektro- en/of service & onderhoudstechniek.
 • Analytisch vermogen. Voor het oplossen van storingen is analytisch denkvermogen je beste gereedschap.
 • Een proactieve werkhouding. Voor studie en scholing vinden wij een proactieve houding belangrijk.
 • Collegialiteit en flexibiliteit. Wij staan 24 uur per dag klaar voor onze klanten. Bij drukte wil je graag je collega te helpende hand bieden.
 • In het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

 • Een interessante en leerzame loopbaan bij een organisatie die in haar medewerkers investeert.
 • Voortdurende bijscholing en/of een opleiding tot onderhoud- en servicemonteur bij het ROC van Twente. Hierbij kun je rekenen op persoonlijke begeleiding.
 • Werken met goed gereedschap, de nieuwste technieken en apparatuur.
 • Beschikking over een service auto.
 • Zicht op een vaste aanstelling.
 • Een bonus van maximaal €150,- bruto per maand.
 • Informele werksfeer en ruimte voor eigen initiatieven.

Bedrijfsprofiel Geas Energiewacht

Al meer dan 50 jaar zijn wij een energie service specialist die dagelijks werkt aan een fijne en veilige woon-, werk- en leefomgeving voor nu en in de toekomst. Dit doen wij voor iedereen in regio Twente en grote delen van Gelderland. Het hoofdkantoor in Enschede en 6 servicedepots verspreid over de regio’s, bieden een werkplek aan meer dan 360 collega’s.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Geas Energiewacht. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spoordijkstraat 60
7521 CA ENSCHEDE