Installatiemonteur

Geas Energiewacht zoekt een Installatiemonteur.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-5-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als installatiemonteur verricht je voornamelijk klein installatie werk binnen ons werkgebied Twente en de Achterhoek. Met behulp van meet- en regel instrumenten en technieken draag je zorg voor het afstellen en inregelen van installaties. Ook verricht je reparaties aan verwarmings- en warmwaterinstallaties.


Als installatiemonteur vind je het leuk om in contact te zijn met de klant en instrueer je de klant in het gebruik van de toestellen. Daarnaast heb je oog voor het milieu en werk je volgens de geldende veiligheidsvoorschriften.

Functievereisten

  • Je bezit een diploma MBO niveau 2/3 op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek of gelijksoortig;
  • Je beschikt over relevante werkervaring in elektro- en installatietechniek;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Veiligheid en kwaliteit staat bij jou centraal;
  • Je bent leergierig en denkt in oplossingen;
  • Je hebt een professionele houding richting de klant.

Aanbod

Wij bieden een fulltime functie met zicht op een vast contract in een dynamisch en hecht team. Je gaat uiteraard op pad met je eigen bedrijfsauto en beschikt over goed gereedschap. Om je te kunnen blijven ontwikkelen bieden we je mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen. Hier hoort vanzelfsprekend een marktconform salaris bij, passend bij jouw leeftijd en ervaring.

Bedrijfsprofiel Geas Energiewacht

Bij Geas Energiewacht werken wij dagelijks aan een betere en schonere woon-, werk- en leefomgeving. Dit doen we voor iedereen in de regio Twente en grote delen van Gelderland. Geas Energiewacht is al meer dan 50 jaar geleden opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een regionaal solide speler. Het hoofdkantoor – te Enschede – en een zestal servicedepots – verspreid over de regio’s – bieden een werkplek aan meer dan 360 collega’s.


Het installatieteam bestaat uit circa 20 monteurs en een aantal hulpmonteurs. Het team wordt iedere dag ondersteunt door de eigen binnendienst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Geas Energiewacht. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spoordijkstraat 60
7521 CA ENSCHEDE