Relatiebeheerder MKB / HR specialist

Als Relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor alle HR- en salaris processen. Tevens ben je intern het aanspreekpunt voor de klanten en haar medewerkers en dus het visitekaartje voor Fortium. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-8-2017
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor alle HR- en salaris processen én de contacten bij klanten en haar medewerkers. Binnen de Fortium dienstverlening fungeer je dus als het ware als extern HR Adviseur, in de breedste zin van het woord. Samen met je collega’s verwerk je de administratieve en personele gegevens. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant en dus het visitekaartje van Fortium. Met je dienstverlenende instelling en commercieel oog weet je ook klanten te binden en optimaal te adviseren. Geregeld bezoek je klanten voor ondersteuning, uitleg, advies en verdere uitbreiding van onze dienstverlening. Je wordt zeker uitgedaagd op je creativiteit, nauwkeurigheid en daadkracht om de business verder te laten groeien. 

Functievereisten

Om in deze functie succesvol te zijn zoeken we een enthousiaste en oplossingsgerichte relatiebeheerder. Iemand die kan coördineren en die daadwerkelijk het verschil weet te maken bij klanten en de klant optimaal kan bedienen. Je beschikt over een HBO werk -en denkniveau, daarnaast heb je ruime ervaring in het werkveld van de HR dienstverlening en/of bij één van de grote uitzendorganisaties. Tevens weet je wat er extern leeft in je eigen vakgebied en speelt hier goed op in. Kennis over de (sociale) wetgeving op het gebied van de HR -en Payroll processen zijn zeer belangrijk.

Aanbod

Fortium biedt je een zeer afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een professioneel team. De standplaats zal Almelo betreffen. Naast een goed salaris zal een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket worden geboden. Een persoonlijkheidsanalyse kan deel uitmaken van het sollicitatietraject. 

Bedrijfsprofiel Fortium Payroll

Fortium is actief op de Nederlandse markt en is de specialist op het gebied van JobTimize, online payrolling, salarisadministratie, HRM-detacheren en HRM-uitzenden. Door onze uitstekende dienstverlening en service kiezen steeds meer ondernemers voor Fortium. Wij leveren uitsluitend maatwerk. Onze dienstverlening bieden wij aan voor (bijna) alle branches.


Fortium biedt kostenbesparende oplossingen door optimaal ingerichte en goed geautomatiseerde werkprocessen. Tevens bieden wij volledige zekerheid op het gebied van arbeidsrechtelijke, sociaalrechtelijke en fiscaalrechtelijke aspecten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van Fortium. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!

Meer informatie

Twentepoort Oost 18
7609RG ALMELO