Senior Assistent Accountant Audit

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Almelo een:


Senior Assistent Accountant Audit


voor 40 uur per week

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-7-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als ervaren assistent accountant audit van onze vestiging Almelo ben je een belangrijk onderdeel van het controleteam dat controleopdrachten uitvoert bij klanten. Omdat je de dagelijkse controle voor klanten doet, werk je veel bij hen op locatie. Je stelt werkprogramma’s, planningen en urenbudgetten op en coördineert deze voor de controleopdrachten. Verder begeleid je beginnend en gevorderde assistenten. Op die manier zet jij je eerste stappen richting leiding geven.


Functievereisten

Wat vragen wij van je?


Je bent bezig met je master accountancy of hebt deze al afgerond. Maar je hebt de ambitie om door te studeren richting Register Accountant. Als professional met minimaal 4 jaar relevante werkervaring ben jij kritisch en heb je een rechte rug. Natuurlijk werk je nauwkeurig, degelijk en hecht je vanuit een maatschappelijke betrokkenheid veel waarde aan kwaliteit. Het spreekt voor zich dat jij goed bent in klantcontacten.
Nog even alles op een rij:


  • werken in wisselende teams met ambitieuze collega’s
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen, leaseauto, een iPhone en een laptop
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s


Aanbod

Flynth Audit werkt voor veel verschillende klanten en industrieën: mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties. Wij investeren in innovatie, werken sterk datagedreven en integreren technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining. Je kunt jouw aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dan ook optimaal ontwikkelen. Je werkt in afwisselende teams met ambitieuze collega’s in een informele cultuur.
Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie.


Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Bedrijfsprofiel Flynth

.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Flynth Audit. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

De Grenzen 2
7607 BZ ALMELO