Binnendienst Medewerker

Ben je servicegericht en pas tevreden als de klant dat is? Zoek je een afwisselende functie in een informele en sportieve werkomgeving? Dan zijn ze op zoek naar jou! Zij zoeken namelijk per direct een medewerker binnendienst.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-12-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Binnendienst Service maak je samen met acht andere collega’s deel uit van het service team. In de aankomende periode gaan zij hun service afdeling efficiënter en optimaler beheren en inzetten. Als de nieuwe collega heb je hier een belangrijke rol in. Mede doordat jij de planning van de drie monteurs goed verzorgt en na de service bezoeken ook de afwikkeling in het systeem verwerkt.


Taken en verantwoordelijkheden

 • Verantwoordelijk voor de planning van monteurs en verwerking van de service afwikkeling van de afspraken;
 • Aanspreekpunt voor de monteurs over het wagenpark, gereedschap en overige zaken;
 • Controleert of de juiste producten voor de monteurs zijn klaargezet zodat de monteurs goed en efficiënt kunnen werken;
 • Service advies geven aan particuliere- en zakelijke klanten;
 • Particuliere- en zakelijke klanten te woord staan met betrekking tot storingen en onderhoud aan onze fitnessapparaten;
 • Verzorgt de administratieve afhandeling en registratie van klantcontacten;
 • Ondersteunen andere binnendienst collega's met klachten aannemen en in het systeem plaatsen.

Functievereisten

 • Minimaal MBO werk en denkniveau;
 • Goed communicatief vaardig, klantgericht en gestructureerd;
 • Je bent accuraat, stressbestendig en oplossingsgericht;
 • Een teamplayer met hands-on mentaliteit;
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal;
 • Je bent woonachtig in de regio Hengelo en je bent fulltime beschikbaar.

Aanbod

Binnen het bedrijf motiveren en stimuleren collega’s elkaar en doe je het echt samen, dit alles binnen een omgeving waarin iedereen plezier heeft in het werk. In de pauzes verzetten ze de gedachten door het spelen van een potje tafelvoetbal, darts, tafeltennis of gewoon kletsen met collega’s. Elke vrijdagmiddag is er een borrel en minimaal twee bedrijfsfeesten per jaar. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd, met een marktconform salaris, 25-27 vakantiedagen, elke week vers fruit, personeelskorting en een pensioenregeling.

Bedrijfsprofiel Fitwinkel

Sinds 2001 zijn ze gegroeid naar een groot team specialisten en een magazijn van ruim 8000 m². Fitwinkel en Fitness Benelux zijn actief in de markt voor fitnessapparaten en fitnessartikelen. Fitwinkel is franchisegever met 6 Fitwinkels en een online divisie met diverse webshops welke klanten adviseren inzake een fit, vitaal en lekker gezond leven. Ook bedrijven en fysiotherapeuten worden geadviseerd met betrekking tot het inrichten van fitnessruimtes. Fitness Benelux is merkeigenaar en distributeur voor diverse internationale fitnessmerken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Fitwinkel. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Torenlaan 24
7559 PJ HENGELO
+31 (074) 76 00 210