Manager (Trusted Business Advisor) MKB

Word jij de nieuwe Manager (Trusted Business Advisor) MKB? Lees dan snel verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-7-2018
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Manager (Trusted Business Advisor) MKB ben je verantwoordelijk voor de MKB-praktijk in onze regio. Je draagt zorg voor een kwalitatieve uitvoering van de werkzaamheden en hebt oog voor de efficiency in werkprocessen en de implementatie van nieuwe (advies)tools. Je bent in staat om je als vakkundig sparringpartner te profileren en adviseert cliënten op een breed financieel-economisch terrein. Als adviserend accountant werk je nauw samen met onze overige disciplines.


Je stimuleert de ontwikkeling van de professionals binnen je team. Je signaleert mogelijke verbeteringen in  methoden en technieken en draagt je expertise over aan collega's binnen jouw team. Je bent verantwoordelijk voor een correct intern financieel beheer van je klantenportefeuille binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Werkplezier staat hoog in het vaandel. Gezonde ambitie wordt zeer gewaardeerd en krijgt de ruimte.


We zoeken een accountant die bekend is in de regionale markt en ambitie heeft om onze MKB-praktijk in Hengelo te laten groeien.

Functievereisten

Wij zoeken kandidaten met het volgende profiel:


  • Je hebt de AA/RA opleiding afgerond aangevuld met 5 à 7 jaar relevante werkervaring
  • Kwaliteit is voor jou geen discussie, het is het fundament van wat je doet.
  • Je levert een actieve bijdrage aan onze marktbenadering zoals cross-selling bij bestaande cliënten en het werven van nieuwe cliënten/relaties.
  • Je staat met beide benen op de grond en bent kritisch, hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en bent een goede teamplayer.
  • Accuratesse, stressbestendigheid en een gezonde flexibiliteit zijn jouw sterke kanten.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal is in deze functie essentieel. Engels is een pré.
  • Jouw proactieve houding, teamgeest en gevoel voor humor maken je tot een prettige collega en uitstekende gesprekspartner voor onze medewerkers en cliënten.
  • Je hebt de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak.
  • Je bent woonachtig in of nabij Hengelo.
  • Kortom: Jij bent de Trusted Business Advisor voor deze regio!

Aanbod

Wij bieden je een baan met serieuze groeimogelijkheden en een breed pakket aan opleidingen. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden biedt EY een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer.

Bedrijfsprofiel

De afdeling Accounting, Compliance & Reporting (ACR) is de MKB-praktijk van EY. ACR is een sub-serviceline binnen Assurance waarin talrijke opdrachten ten behoeve van het MKB worden uitgevoerd. Deze afdeling is gericht op ondernemingen, organisaties, ondernemers en vermogende particulieren met een behoefte aan financiële/fiscale ondersteuning.


Het betreft een landelijke praktijk waar circa 200 medewerkers dagelijks actief zijn. Afhankelijk van de grootte van de onderneming en de opdracht stellen wij ons team samen. Door een juiste teamopbouw kunnen wij de werkzaamheden op het gewenste niveau uit laten voeren.


Meer over EY


EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die wij bieden, dragen we bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. We brengen uitmuntende leiders voort, die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.


Daarom doen we er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen. Wij willen dat voor iedereen geldt dat, onafhankelijk van de tijd die je bij ons werkt, je ervaring bij EY van grote waarde blijft voor de rest van je leven. Duurzame ontwikkeling dus. Wij kunnen natuurlijk alleen onze uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste mensen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van EY. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!