Support Team Engineer

Kick jij op kwaliteit en uitzonderlijke klantervaring? Dan is Exite ICT in Twente op zoek naar jou voor de functie van Support Team Engineer!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-5-2020
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

In het hechte team van Support bij Exite word jij één van onze superhelden. In het eerste klantcontact ben jij het visitekaartje van Exite. Zelfverzekerd en ad rem pas je kennis over onze applicaties en systemen toe om technische uitdagingen van klanten op te lossen.


Overstijgt jouw kennisniveau dat van een gemiddelde ICT-gebruiker? Vind je het een eervolle taak om jouw kennis te delen met de klanten van Exite? Samen met je collega’s pak je als Support Team Engineer binnenkomende vragen op en kom je tot oplossingen die bij klanten leiden tot een glimlach. Dat #exciiiting gevoel oproepen door net even verder te gaan dan een doorsnee ‘helpdesk’ dat zou doen, dat is precies waar het bij ons om draait. Technologie en servicegerichtheid brengt Exite in balans.


Met de groei van Exite zoeken wij uitbreiding van ons Support Team. Dagelijks behandelen we tientallen Meldingen en verzoeken die per telefoon, ons serviceportaal en e-mail binnenkomen. Als je geen telefoonangst hebt, over een liefhebberij voor ICT en software beschikt en leergierig bent, hebben wij een enorm gave plek voor je beschikbaar. Werken in een kantoor dat ook nog eens is uitgerust met een ruimte voor sport en gaming, hoe dope is dat? In de pauze of na werktijd een potje Mario Kart op de Switch of even op de crosstrainer je conditie op peil houden; bij ons is het de normaalste zaak van de wereld!

Functievereisten

  • 32-40 uur
  • Afgeronde MBO+ of HBO
  • ICT is je passie
  • Communicatie gaat je goed af

Aanbod

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passend salaris, 25 vakantiedagen, pensioenverzekering, tijd en budget voor ontwikkeling. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

Bedrijfsprofiel Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Exite ICT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 501
7521AG ENSCHEDE
+31 (0)88 - 399 22 00