Quality engineer

Word jij de nieuwe Quality Engineer bij Excellence Ag? Bekijk dan deze vacature en word Excellence!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-7-2017
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Binnen de afdeling Quality ben je als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten. Je voelt je betrokken bij het productieproces en hebt een sterk kwaliteitsbesef heeft. De werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn onder andere het beoordelen en onderhouden van FMEA’ s. Het begeleiden van het kalibratieproces op de afdeling en het opzetten, beoordelen en afhandelen van 8D’ s. Je bent de contactpersoon richting de klanten met betrekking tot kwaliteit en verbeterprocessen. Tevens draai je mee in een intern auditteam waarbij je de verantwoordelijkheid hebt structurele oplossingen te bieden ten aanzien van tekortkomingen.

Functievereisten

Je hebt een technische HBO/WO opleiding afgerond en je hebt passie voor kwaliteit. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden  en bent pro actief en nieuwsgierig ingesteld.  Je beschikt over projectmanagement vaardigheden en bent in bezit van een Green Belt of je hebt aantoonbare kennis van kwaliteit verbetertools zoals FMEA, MSA of 8D.

Aanbod

Wij bieden uitdagende projecten bij technische top organisaties waar je werkt aan je technische inhoudelijke kwaliteiten maar ook leiderschapskwaliteiten in diverse omgevingen. Daarnaast bieden we een eigen professionele coach die samen met jou een persoonlijk ontwikkel plan op maat maakt. Natuurlijk maken we voldoende tijd voor diverse fun-activiteiten die we samen met onze collega’s organiseren.

Bedrijfsprofiel Excellence Ag

Excellence AG – German Engineering is een projectenorganisatie met vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Excellence AG is in Nederland actief vanuit Enschede en Groningen. Met onze eigen Nederlandse- en internationale ervaringen zijn wij daarmee de partner voor zowel bedrijven als ingenieurs. Wij geloven in collega’s die met plezier werken, bevlogen zijn en de beste prestaties leveren. Wij hebben gedreven collega’s die kennis-en waarde toevoegen bij onze klanten. Bij ons staat jouw ambitie en ontwikkeling voorop. Samen staan we garant voor een goede invulling van projecten. Wij zijn actief in verschillende sectoren en daarin werken we samen met verschillende wereldwijde marktleiders als klanten. Daarbij combineren we interdisciplinaire expertise en werken we veelal op locatie bij onze klanten.

Meer informatie

Institutenweg 26
7521 PK ENSCHEDE
053 - 5699 970