Senior controls engineer

Excellence AG wil haar team uitbreiden met enthousiaste mensen. Heb je een technische opleiding afgerond en wil jij je voortdurend ontwikkelen? Wil jij je verbinden aan een mensgerichte werkgever en uitdagende projecten ondersteunen van diverse klanten? Ben je betrokken bij je klanten en wil je met hen excellente technieken creëren? Dan maken we graag kennis met jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-2-2017
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Sr. Controls Engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het elektronisch (deel)ontwerp van heat related producten. Je bent verantwoordelijk voor het doorlopen van vrijgavetrajecten van elektronica tot in productie en je hebt een coördinerende rol in de ontwikkeling van hard- en software. Ook coördineer je de werkzaamheden binnen de verschillende projectfasen. Als Senior Controls Engineer bestaat er een mogelijkheid om binnen een internationale omgeving projecten te vertegenwoordigen. 

Naast deze werkzaamheden bestaan je taken onder andere uit het opstellen van productspecificaties, beoordelen van elektronische regelingen in bestaande en nieuw te ontwikkelen producten. Het opstellen en doorvoeren van meetprocedures in het ontwikkellaboratorium en het ontwikkelen van testmethodes voor onderdelen. Als Senior Controls Engineer werk je onder andere samen met de afdelingen Appliance Engineering, Kwaliteitsdienst, Engineering en Inkoop. 

Functievereisten

Je bent in het bezit van een HBO diploma Elektrotechniek, minimaal 3 jaar werkervaring in een middelgrote organisatie, bij voorkeur in de energiebranche of de automotive industrie en je hebt ervaring in project management en ontwikkelprocessen. Belangrijk is dat je affiniteit hebt met embedded besturingsysteem, EMC aspecten en software ontwikkelen. Je bent communicatief vaardig, teamplayer, initiatiefrijk, gedreven, punctueel en bereid tot reizen.

Aanbod

Excellence heeft aandacht voor ontwikkeling. Wij begrijpen dat jij als engineer uitdaging zoekt. Daarom bieden wij je een dynamische werkomgeving met uitdagende, toekomstgerichte projecten in verschillende branches. Zodat jij excelleert in je vak. We hebben daarnaast veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, zoals trainingen en opleidingen. We bieden je een uitstekend salaris met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel Excellence Ag

Excellence is een platte organisatie en dat creëert een collegiale en informele sfeer. Je toekomstige collega’s, met verschillende culturele achtergronden, brengen vakkennis mee uit verschillende branches. Deze mooie mix zorgt voor een excellent aanbod aan onze klanten en draagt bij aan jouw professionele ontwikkeling. Het komt voor dat jij en de klant zo prettig samenwerken, dat jullie met elkaar een dienstverband willen aangaan. Ook daarin kun je rekenen op onze ondersteuning. We vinden een goede werk-privé balans belangrijk, daarom is het mogelijk om parttime of eventueel vanuit huis te werken, als dit past bij de werkzaamheden. Kom jij ons team versterken en word jij Excellence?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wil je ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt? 


Wil je op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijf je dan hier in!

Meer informatie

Institutenweg 26
7521 PK ENSCHEDE
053 - 5699 970