Operator Warehouse

Ben jij het type dat niet achterover leunt maar enthousiast verder wil komen? En lig je er niet wakker van als onze professionele bakkerij nog in ontwikkeling is? Dan heb je een match met Europastry. Join the club en ontdek de lekkerste kansen!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-2-2022
Aantal uur
35
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen als Operator Warehouse?

Je bent verantwoordelijk voor het in- en uitrijden van de pallets in de stellingen. Lokaliseren c.q. verzamelen van het product met behulp van een scanner welke verbonden is met een WMS systeem. Je slaat goederen op met behulp van een transport/ pompwagen en/of mobiele hefinstallatie, op de aangegeven locatie. Je verdeelt producten aan de hand van lijsten of geautomatiseerde signaleringen. Je tekent de vrachtbrieven af en je noteert de ontvangsten van kwaliteitsgegevens.

Daarnaast verwerk je (afwijkende) leveringen in het ERP-systeem. Je lost storingen op in het automatisch vrieshuis, dit zijn voornamelijk storingen aan kranen en conveyors. Je verricht periodieke tellingen en je legt de aantallen vast op de daarvoor bestemde formulieren. Het registreren van bijzonderheden t.a.v. verrichte plaatsingen/handelingen behoort ook tot jouw werkzaamheden. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling. Je zorgt voor een nette en veilige werkplek (5S & Lean).

Daarnaast werk je volgens de procedures en werk- en veiligheidsinstructies zoals deze gelden binnen Europastry.

Functievereisten

Profiel:

  • Je beschikt over MBO niveau 3 werk- en denkniveau.
  • Je bent bekend met een Warehouse Management Systeem.
  • Je beschikt over een geldig heftruck- en reachtruck certificaat.
  • Je hebt kennis van de specifieke HACCP eisen in een werkomgeving met (levensmiddelen) grondstoffen.
  • Je wil werken in ploegendiensten en de weekenden.
  • Je bent bereid tot het volgen van cursussen.
  • Je beschikt over de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Zin in deze mooie uitdaging? De afdeling HRM maakt een afspraak met je bij Europastry. Ze gaan dan een eerste voorstel voor je nieuwe arbeidsovereenkomst bij Europastry met je bespreken. Salarisindicatie is € 12,58 – € 13,65 bruto per uur (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring), excl. toeslag.

Voor verdere vragen over deze vacature kun je contact opnemen met hun HR-afdeling op telefoonnummer 0541-784445 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag).

Bedrijfsprofiel Europastry

Europastry is marktleider in de sector van bevroren brooddeeg. Al meer dan 30 jaar bieden ze de beste bakkerijproducten aan, op basis van een strategie die de traditie van meester-ambachtslieden als richtlijn, combineert met innovatie om de heerlijkste waren te ontwikkelen. Vandaag bieden ze onze producten en ervaring in de bakkerijwereld aan in meer dan 80 landen over de hele wereld, via de 22 fabrieken en 26 verkoopkantoren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Europastry. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Coulissenweg 1
7572 PJ OLDENZAAL
0541 - 784 444