Allround Storingsmonteur

Ben jij het type dat niet achterover leunt maar enthousiast verder wil komen? En lig je er niet wakker van als onze professionele bakkerij nog in ontwikkeling is? Dan heb je een match met Europastry. Join the club en ontdek de lekkerste kansen!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-2-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Allround Storingsmonteur in 5-ploegen ben jij verantwoordelijk voor de technische staat van onze productielijnen en overige machines en installaties waardoor maximale efficiency en rendement gerealiseerd kan worden. Jouw focus is elektro, maar je bent ook in staat om bij te springen bij een mechanische storing. Onder het motto ‘geen dag hetzelfde’ is ook pneumatiek niet nieuw voor jou.

Wat ga je doen als Allround Storingsmonteur?

In deze functie houd jij je bezig met:

  • Het oplossen van diverse technische storingen.
  • Actief meedenken over hoe de productie op de lange termijn optimaal kan functioneren.
  • Implementeren van verbetertrajecten.
  • Werken conform de geldende kwaliteitseisen zoals BRC, IFS en HACCP (voedingsmiddelenindustrie).
  • Delen en overbrengen van technische kennis.
  • Registeren van de werkzaamheden in het onderhoudssysteem.

Functievereisten

Profiel:

  • MBO niveau 3/4 in de richting van Elektrotechniek, Besturingstechniek of Mechatronica.
  • Kennis van PLC-systemen, denk aan Siemens S7.
  • Kennis van meet- en regeltechniek.
  • Pneumatiek kennis is een pré.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring als allround technicus, storingsmonteur, onderhoudstechnicus of vergelijkbare functie.
  • Daarnaast ben je nauwkeurig, stressbestendig, een teamplayer, zelfstandig, analytisch en een actieve meedenker.

Aanbod

Zin in deze mooie uitdaging? De afdeling HRM maakt een afspraak met je bij Europastry. Ze gaan dan een eerste voorstel voor je nieuwe arbeidsovereenkomst bij Europastry met je bespreken. Salarisindicatie is € 12,58 – € 13,65 bruto per uur (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring), excl. toeslag.

Voor verdere vragen over deze vacature kun je contact opnemen met hun HR-afdeling op telefoonnummer 0541-784445 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag).

Bedrijfsprofiel Europastry

Europastry is marktleider in de sector van bevroren brooddeeg. Al meer dan 30 jaar bieden ze de beste bakkerijproducten aan, op basis van een strategie die de traditie van meester-ambachtslieden als richtlijn, combineert met innovatie om de heerlijkste waren te ontwikkelen. Vandaag bieden ze onze producten en ervaring in de bakkerijwereld aan in meer dan 80 landen over de hele wereld, via de 22 fabrieken en 26 verkoopkantoren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Europastry. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Coulissenweg 1
7572 PJ OLDENZAAL
0541 - 784 444