Operator Warehouse

KOM BIJ EUROPASTRY WERKEN EN GROEI MET ZE MEE!

De Operator Warehouse is verantwoordelijk voor de opslag, verzameling en uitgifte van het product en maakt daarbij gebruik van diverse hulpmiddelen (barcodescanners, heftruck). De Operator Warehouse registreert de goederenstromen en draagt zorg voor de hulpmiddelen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-9-2021
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

WAT GA JE DOEN ALS OPERATOR WAREHOUSE?

Je bent verantwoordelijk voor het in- en uitrijden van de pallets in de stellingen. Lokaliseren c.q. verzamelen van het product met behulp van een scanner welke verbonden is met een WMS systeem. Je slaat goederen op met behulp van een transport/ pompwagen en/of mobiele hefinstallatie, op de aangegeven locatie. Je verdeelt producten aan de hand van lijsten of geautomatiseerde signaleringen. Je tekent de vrachtbrieven af en je noteert de ontvangsten van kwaliteitsgegevens. Daarnaast verwerk je (afwijkende) leveringen in het ERP-systeem. Je lost storingen op in het automatisch vrieshuis, dit zijn voornamelijk storingen aan kranen en conveyors. Je verricht periodieke tellingen en je legt de aantallen vast op de daarvoor bestemde formulieren. Het registreren van bijzonderheden t.a.v. verrichte plaatsingen/handelingen behoort ook tot jouw werkzaamheden. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling. Je zorgt voor een nette en veilige werkplek (5S & Lean). Daarnaast werk  je volgens de procedures en werk- en veiligheidsinstructies zoals deze gelden binnen Europastry.

Functievereisten

  • Je beschikt over MBO niveau 3 werk- en denkniveau.
  • Je bent bekend met een Warehouse Management Systeem.
  • Je beschikt over een geldig heftruck- en reachtruck certificaat.
  • Je hebt kennis van de specifieke HACCP eisen in een werkomgeving met (levensmiddelen) grondstoffen.
  • Je wil werken in ploegendiensten en de weekenden.
  • Je bent bereid tot het volgen van cursussen.
  • Je beschikt over de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Gaan met die baan? De afdeling HRM maakt een afspraak met je bij Europastry. Ze gaan dan een eerste voorstel voor je nieuwe arbeidsovereenkomst bij Europastry met je bespreken.

Salarisindicatie is € 12,58 – € 13,65 bruto per uur (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring), excl. toeslag.

Bedrijfsprofiel Europastry

Het is zover, je hebt een lekkere nieuwe baan mét mooie groeikansen bij Europastry. Je gaat aan de slag om met je team toonaangevende donuts en croissants van topkwaliteit te maken. Je nieuwe baan bij Europastry begint met een inwerktraject, waarbij je kennismaakt met jouw takenpakket.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Europastry. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Coulissenweg 1
7572 PJ OLDENZAAL
0541 - 784 444