Productiemedewerker 5-ploegen

EuroMouldings staat om je te springen! Ze zijn een kunststof verpakkingen bedrijf op het industrieterrein in Nijverdal met meer dan 170 medewerkers, dat op zoek is naar gemotiveerde medewerkers. In de 5-ploegendienst op de klein verpakking ligt er meer dan voldoende werk voor je klaar. Kom je snel bij EuroMouldings aan boord?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-5-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

  • Je gaat fysiek aan de slag. Je gaat de flessen stappelen, wikkelen en verplaatsen naar de tussenopslag. 
  • Je controleert de kwaliteit tijdens het inpakken, tijdens de kwaliteitscheck en uiteraard controleer je het eindproduct op kwaliteit;
  • Je zet je schoonmaak talenten in. Je haalt de bezem eens in de zoveel tijd door de werkplek. Een schone werkplek zorgt immers voor meer overzicht en een betere efficiĆ«ntie. 
  • Je behoudt het overzicht. Je vindt het geen enkel probleem om snel te schakelen bij een storing of andere knelpunten in het productieproces.


Functievereisten

Ben je een match?

Klinken de bovenstaande werkzaamheden jou als muziek in de oren en bezit je de onderstaande skills? Dan zou het wel eens een match kunnen zijn! Allereerst beheers je de Nederlandse taal voldoende zodat je de registratie van product- en kwaliteitsgegevens op de juiste manier kunt vastleggen. Ten tweede vind je het geen probleem om zelfstandig te werken. Je bent verantwoordelijk voor je eigen machines! Verder werk je nauwkeurig zodat we het eindproduct met trots kunnen afleveren bij onze klant. Tot slot kan een hoop enthousiasme natuurlijk niet ontbreken.


Aanbod

5 redenen om te reageren:

  • Een ploegentoeslag van 27%;
  • Een werkrooster van 6 dagen werken en 4 dagen vrij;
  • De mogelijkheid tot het volgen van een opleiding; 
  • De kans op een vast contract als beide partijen positief zijn;
  • De informele werksfeer. 


Bedrijfsprofiel EuroMouldings

Met een technologisch hoogwaardige blaastechniek produceert EuroMouldings in ondernemend Hellendoorn in Twente, een uitgebreid assortiment kunststof verpakkingen. De geproduceerde flessen, flacons en jerrycans van 100 milliliter tot 30 liter groot vinden een bestemming in uiteenlopende markten, zoals de chemische industrie en de voedingsmiddelenbranche.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van EuroMouldings. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ambachtsweg 3
7442 CS NIJVERDAL
0548 - 611 007