CNC Draaier Operator

Ben jij toe aan een carrièreswitch en lijkt het jou leuk om ervaring op te doen in de verspaning? Wil jij met de modernste CNC machines werken aan écht unieke producten waarmee jij bijdraagt aan een schoner milieu? En hecht je waarde aan een organisatie waar jouw input echt wordt gewaardeerd? Word CNC Draaier Operator bij ETC!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-10-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

  • Jij stapt binnen in een hypermodern en schoon machinepark om plaats te nemen achter diverse CNC bewerkingsmachines zoals onder andere Hembrug, Mori Seiki en Okuma. Hier ga je seriematig onderdelen verspanen en ben je verantwoordelijk voor het instellen en bijhouden van de machine.
  • Werken met diverse CNC-draaimachines.
  • Je werkt met voorgeprogrammeerde programma’s en maakt hier soms ook aanpassingen in met Siemens besturing.
  • Je voert jouw eigen kwaliteitscontroles uit met behulp van diverse handmeetgereedschappen.

Functievereisten

  • Je bent bereid om in de toekomst in ploegendienst (2- of 3-ploegen) te werken.
  • Ervaring met CNC machines is mooi meegenomen, maar geen must. ETC biedt jou graag de mogelijkheid om jezelf intern op te leiden tot zelfstandig CNC Operator!

Aanbod

  • 210 toffe collega's: Bij ETC sta je er nooit alleen voor. Collega’s delen graag hun kennis en ervaring met jou. Zo kom jij verder. Niet alleen op werkgebied, maar ook daarbuiten.
  • 40 vakantiedagen per jaar: Work hard, play hard. Je kunt pas goed presteren op je werk, als je ook tijd hebt om op te laden. Geniet van je vrije tijd en ga daarna weer met volle energie aan de slag.
  • 19,6% investering: ETC investeert bijna 20% van de jaarlijkse inkomsten in onderzoek en ontwikkeling. Allemaal gericht op koolstofarme en -vrije energieoplossingen voor de toekomst.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Werken bij ETC betekent werken in een gave hightech-organisatie. Wil jij werken bij een bedrijf dat bijdraagt aan schone energie-oplossingen? Wil jij een cruciale rol spelen bij het terugdringen van de CO2-uitstoot? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enrichment Technology Company. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!