BBL-Leerlingen

Enrichment Technology Company is op zoek naar BBL-Leerlingen

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Een BBL-traject bestaat uit een combinatie van werken en leren. Vaak ga je één dag in de week naar school en werk je de overige 4 dagen bij ETC Nederland. Op deze manier leer je de theorie op school en kun je deze in praktijk brengen op het werk. Je wordt begeleid door praktijkopleiders om zo snel mogelijk zelfstandig aan het werk te gaan. Binnen ETC Nederland hebben wij met name plaatsen voor BBL-leerlingen in de richting techniek. Denk hierbij aan verspaning en mechatronica. Wil jij bijdragen aan de toekomst? Kies dan voor techniek!


WAT IS VERSPANING?

Door middel van CNC draaien maak je precisie onderdelen in kleine series of enkelstuks. Aan de hand van werktekeningen, schetsen, opdrachten bepaal je zelfstandig de verspaningscondities en parameters. Je programmeert, je stelt de machine in, je simuleert en stelt eventueel programma’s bij. Door middel van metingen en controles zorg je dat voldaan wordt aan de kwaliteitsstandaarden. Je legt de gebruikte CNC programma’s vast. Je probeert continue het proces te verbeteren.


WAT IS MECHATRONICA?

Mechatronica is een breed begrip. Je bouwt, installeert, bestuurt verandert, onderhoudt eenvoudige als complexe producten. Je kunt denken aan machines bouwen, programmeren en robotics.

Aanbod

Wij bieden je een afwisselende, zelfstandige leerplek binnen een informele werksfeer in een uitdagende omgeving. Je maakt gebruik van een zeer modern machinepark. Vakmanschap staat bij ETC Nederland hoog in het vaandel waarbij er voor jou mogelijkheden zijn om je verder op dit uitdagende en specifieke vakgebied te ontwikkelen. Wij betalen uiteraard je opleidingskosten en je krijgt een goed salaris. Je hebt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt voldoende uitdaging in je werk. Je komt en gaat veilig en met plezier van en naar je werk.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

ETC Nederland is een innovatief technologisch bedrijf dat zich als doel heeft gesteld haar klanten veilige, concurrerende en duurzame verrijkingstechnologie en energieoplossingen te leveren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ETC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Planthofsweg 77
7601 PJ ALMELO
0546-545500