Account manager

Equinix in Twente is op zoek naar een Account Manager.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-8-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Account Executive maak je onderdeel uit van een gedreven Sales team dat gevestigd is in Nederland en primair verantwoordelijk is voor de verkoop van het Equinix Managed Services portfolio. Binnen je functie focus je op bestaande en potentiele partners van Equinix en richt je je op het binden van nieuwe partners en deels op het uitbouwen van bestaande partners die het Managed Services portfolio gedeeltelijk of in zijn geheel hebben geïntegreerd in hun eigen portfolio.


Naast deze indirecte vorm van Sales worden onze diensten ook via het directe kanaal verkocht. Binnen de functie ontwikkel je strategische accountplannen in samenwerking met collega’s binnen Sales Engineering, Marketing en Solution Architects. Je bent in staat om gesprekken te organiseren met directieleden van grote organisaties om nieuwe sales kansen voor Equinix te creëren en je beheert de multi-level relaties tussen de partner/klant en het Equinix Executive team. Als Account Executive maak je account plannen, zorg je voor de Sales pipeline en lever je een Sales forecast per kwartaal af. Binnen de functie werk je nauw samen met strategische partners en system integrators binnen de toegewezen marktsegmenten om ​het ​Equinix ecosysteem optimaal te kunnen verkopen. Daarnaast werk je aan de strategische positionering van Equinix Managed Services door middel van de inzet van conceptueel verkopen, business case definities en ROI-analyses.

Functievereisten

Als Account Executive heb je een evenwichtige en empathische persoonlijkheid en ben je in staat om op alle niveaus relaties op te bouwen. Ervaring in zowel directe als indirecte Sales is gewenst. Daarnaast ben je doelgericht en gemotiveerd en beschik je over het vermogen om zelfstandig te kunnen werken. Je bent in staat om effectief te kunnen beïnvloeden en om op alle niveaus te communiceren, zowel binnen als buiten de organisatie. Ook heb je relevante ervaring opgedaan in het conceptueel verkopen, bij voorkeur binnen grote (inter)nationale organisaties. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als in geschrift.

Aanbod

  • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden
  • Telefoon en leaseauto
  • Nationale en internationale carrièremogelijkheden
  • Stabiele en professionele organisatie
  • Werken bij een financieel gezond en daadkrachtige internationale organisatie met groeiambities
  • Prettige en stabiele werkomgeving
  • Sympathieke en vriendelijke collega’s

Bedrijfsprofiel Equinix

Equinix verbindt bedrijven met partners en klanten over de hele wereld door middel van een wereldwijd platform van high-performance datacenters die dynamische ecosystemen en de breedste keuze in netwerken bieden. Meer dan 4.400 klanten vertrouwen op Platform Equinix om hun onderneming verder te laten groeien, de prestaties van hun applicaties te verbeteren en hun digitale kapitaal te beschermen. Equinix is wereldwijd actief in 45 strategische markten en investeert voortdurend in de uitbreiding van haar platform om de groei van haar klanten te kunnen ondersteunen. Equinix is in Nederland vertegenwoordigd met datacenters in Amsterdam, Enschede en Zwolle. Equinix Managed Services, als onderdeel van Equinix, richt zich op de ontwikkeling en het beheer van IT platformen die voldoen aan de hoogste normen van beschikbaarheid en informatieveiligheid.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Equinix in Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Auke Vleerstraat 1
7521 PE ENSCHEDE
053-4340570