Werkvoorbereider Installatietechniek

Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving op het snijvlak van techniek en financiën en is samenwerking voor jou vanzelfsprekend? Dan is deze functie bij ENGIE in Twente wat voor jou! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-7-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

We zijn per direct op zoek naar een Werkvoorbereider Installatietechniek (WT) voor de regio Hengelo/Enschede. In deze rol ben jij degene die ervoor zorgt dat de werkzaamheden op locatie werkelijk gerealiseerd worden. Van aanvraag tot oplevering ben jij in staat om werkzaamheden aan te sturen. Als Werkvoorbereider zorg je er niet alleen voor dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar zijn maar je verzorgt ook nauwkeurig de complete werkvoorbereiding en fungeert als vraagbaak voor klant, leverancier én collega. 


Je werkzaamheden zullen verder bestaan uit: 

  • Het onderhouden van contacten met engineering en uitvoering Je onderhoudt contact met de opdrachtgever over onder andere de voortgang, de doelstellingen en de bijbehorende budgetten 
  • Financieel ben je 'in control' en periodiek zorg je voor het aanleveren van de (financiële) rapportages die je bespreekt met de controller en de klantteammanager  
  • Aangezien de projecten vaak multidisciplinair van aard zijn werk je intensief samen met collega's van andere disciplines Je verzorgt zelf de opnames en calculaties van projecten en verwerkt deze in een aanbieding 

Functievereisten

  • Minimaal een afgeronde technische MBO opleiding niveau 4 richting Installatietechniek of Werktuigbouwkunde 
  • Aantoonbare werkervaring binnen de utiliteit 
  • Goede communicatieve vaardigheden en staat stevig in je schoenen 
  • Een praktische instelling, je kunt goed plannen en organiseren (en je weet de juiste prioriteiten te stellen) 
  • Een zelfstandige en pro-actieve houding 

Aanbod

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. 


Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

Bedrijfsprofiel ENGIE

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. 


Als marktleider in Noord-Nederland zet ENGIE Services Noord met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten. In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie