Uitvoerder Aansluitingen Hengelo

Wil jij als uitvoerder je schouders zetten onder de energietransitie in Overijssel? Dan heten we jou van harte welkom bij Enexis! Voor de komende jaren zit jij gebeiteld, want er is genoeg werk aan de winkel. Werk mee aan de uitbreiding en vernieuwing van ons elektriciteits- of gasnetwerk.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van voornamelijk klant gedreven kleinverbruik aansluitingen. In deze veelzijdige rol ben je enerzijds de techneut die technische opnames doet, vraagbaak is, kabels selecteert en schakelt in LS- en OV-netten. En anderzijds de spin in het web die klanten te woord staat, knelpunten en klachten oplost, de projectadministratie goedkeurt en controleert of de werkzaamheden veilig en volgens de eisen van Enexis worden of zijn uitgevoerd. Jij zorgt dat iedereen zijn of haar werk goed kan doen, dat alle werkzaamheden op elkaar zijn afgestemd en dat we de aansluitingen op tijd en volgens afspraak opleveren. Daarnaast ben je bereid om storingswachtdiensten te draaien.


Je krijgt volop ruimte om mee te denken over hoe we de uitvoerdersol kunnen vernieuwen. Zodat we niet alleen nu, maar ook in de toekomst onze zaken goed op orde hebben en werkzaamheden aan het netwerk zo snel en slim mogelijk kunnen uitvoeren.


Zie jij dit wel voor je? Solliciteer direct en wie weet verwelkomen we jou binnenkort wel in ons team in Hengelo!

Functievereisten

Als uitvoerder heb je een verantwoordelijke functie. Het is belangrijk dat je daar goed mee om kunt gaan. Overzicht houden en leidinggeven aan technici, monteurs en onderaannemers, dat kunnen we met een gerust hart aan jou toevertrouwen. Verder ben je iemand die niet alleen de klussen van vandaag of morgen tot een goed einde brengt, maar ook proactief meedenkt over de uitvoering van projecten op de langere termijn. 

    

Dit breng je ook mee:

 • Een mbo 4-diploma in de richting elektrotechniek en/of gastechniek.
 • Ervaring als uitvoerder in de elektrotechniek of gastechniek, waarbij de voorkeur uitgaat naar elektrotechniek.
 • Kennis van BEI-BLS en BEI-BHS of VIAG.


Verdere persoonskenmerken zijn:

 • Rustig/weloverwogen
 • 'Omdenker'
 • Overtuigend in zijn/haar handelen
 • Besluitvaardig onder alle omstandigheden
 • Eigen grenzen kennen en daar naar handelen
 • Leervermogen
 • Contactueel vaardig
 • Samenwerkend
 • In staat tot corrigerend optreden
 • Leidinggevende capaciteiten

Aanbod

 • Deze functie is ingedeeld in klasse 12, met een bruto maandsalaris tussen de €2686,-- en €3837,-- per maand, op basis van een 40-urige werkweek;
 • Toeslag voor ambulante vergoeding (€ 80,- per maand);
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • Een bedrijfsauto (+).


Verder ontvang je een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling. We bieden je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je in totaal nog 35,5 dagen bijkopen! Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

Bedrijfsprofiel Enexis

Enexis Netbeheer brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the-art dienstverlening en -netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar en zijn we voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer. Met technische en sociale innovaties zorgen we er voor dat teruglevering van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is. En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waar we samen zuinig op moeten zijn.


Je komt te werken binnen het team Standaard Aansluitingen op de afdeling Engineering & Aanleg in Hengelo. Het team Aansluitingen is verantwoordelijk voor de realisatie van kleinverbruik aansluitingen in de regio Overijssel Oost. Je team bestaat uit 20 enthousiaste collega’s en de sfeer is informeel waarbij ruimte is voor het geven en ontvangen van feedback. Veiligheid staat bij ons voorop, maar een goede sfeer staat hoog in het vaandel!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enexis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Slachthuisweg 10
7556 AX HENGELO
31 (0)6 27 178 503