Werkvoorbereider standaard aansluitingen

Enexis is op zoek naar een Werkvoorbereider standaard aansluitingen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je zorgt voor de technische voorbereiding en administratieve (o.a. aanvragen vergunningen, quick scans en beoordelen bodemrapportages) afhandeling van klant gerelateerde en projectmatige kleinverbruik aansluitingen (o.a. nieuwbouw, verlagingen/verzwaringen en laadpalen). Je hebt tijdens je werkzaamheden veelvuldig telefonisch contact met de aannemerij en klanten. Als werkvoorbereider ben je nauw verbonden aan de werkzaamheden van onze Front Office en ben je in staat om ook hier je kennis en kunde naadloos in te zetten bij de intake van diverse opdrachten. Dit betekent dat je aan het begin van de aansluitketen aangehaakt bent en naast de werkvoorbereiding ook werkzaamheden verricht als het verwerken en muteren van klantaanvragen en je eveneens zult bekwamen in het offertetraject en klantcontact. Kortom, je bent een duizendpoot en hebt oog voor klant en techniek.


Omdat je zoveel contact hebt met interne- en externe partijen is het belangrijk dat je je werk nauwkeurig uitvoert en dat je duidelijk bent in je schriftelijke- en mondelinge communicatie. Ook zul je regelmatig te maken krijgen met situaties waarin je aannemers of klanten moet overtuigen van onze werkwijze, een mooie uitdaging! Werken in de aansluitketen, betekent werkzaam zijn in een dynamische omgeving waar vrijwel geen werkdag hetzelfde is. Veiligheid, klantgerichtheid, voorspelbaarheid, samenwerking met onze ketenpartners en actieve sturing op gemaakte afspraken zijn kritische succesfactoren. En ondanks dat de naam van de afdeling anders doet vermoeden, de aansluitingen die wij maken zijn allesbehalve standaard, we vertellen je er graag meer over in een gesprek.

Functievereisten

Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding op mbo4-niveau en aantoonbare technische kennis van en werkervaring binnen de wereld waarin wij werkzaam zijn. Je vindt het leuk om te ‘multitasken’ en wordt blij van het contact met klanten en aannemers, ook wanneer de aanleiding vervelend is. Je staat open voor de mening van anderen, maar durft ook stelling te nemen en hieraan vast te houden. Resultaten halen zit in ‘je bloed’. Tot slot ben je sterk in organiseren en plannen en heb je kennis van- en ervaring met- het werken in geautomatiseerde systemen (o.a. SAP en MS Office).


Let op: vanwege onze veiligheidsvoorschriften is het bij al onze functies verplicht om Nederlands taalniveau C1 te lezen, spreken en schrijven. 

Aanbod

In ruil voor jouw energie, zorgt Enexis goed voor je. Dit mag je verwachten:  


  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.764,- en € 3.948,- op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 10% persoonlijk budget en 10,7% dertiende maand. Je kunt deze budgetten flexibel inzetten, bijvoorbeeld voor extra verlofdagen.  
  • 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.  
  • We dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen.  
  • De mogelijkheid om je werkweek flexibel in te delen. We vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk belangrijk. Dus als je 's ochtends eerst de kinderen naar school wilt brengen of nog een rondje sportschool wilt doen, helemaal prima.   
  • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach. 
  • Een kilometervergoeding en een mobiliteitskaart met een 1e klas ov-abonnement.  
  • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen. 

Bedrijfsprofiel Enexis

Je komt te werken op de afdeling Engineering & Aanleg (E&A) in het team Dataverwerking & Standaard Aansluitingen. Dit team is verantwoordelijk voor de realisatie van kleinverbruik aansluitingen in het oostelijke deel van de provincie Overijssel. Je team bestaat uit 23 collega’s bestaande uit onder andere medewerkers technische administratie, werkvoorbereiders, tekenaars en uitvoerders. Een gevarieerd en ervaren team dat met humor en kennis de zaken goed op orde heeft. In ons team heerst een open cultuur waarin feedback geven en ontvangen belangrijk is, waar humor een rol speelt en waar iedereen eigenaarschap toont. Het team is continu bezig haar werkzaamheden te verbeteren. Klanten sneller en beter bedienen staat centraal onder andere door afspraken te maken met aannemers over klantbediening en inzet van voldoende capaciteit. In het team ligt de focus op communicatie, een goede back-up verzorgen voor collega’s, kennis delen en inzicht krijgen in ieders werkzaamheden. Het team staat hier samen positief in en zoekt nu een collega die dit soort uitdagingen en veranderingen ook met alle plezier aanpakt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enexis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Slachthuisweg 10
7556 AX HENGELO
31 (0)6 27 178 503