Senior Bedrijfsvoerder Netbeheer

Een boeiende baan in de gas- en elektrotechniek, zonder zelf te sleutelen? Die heb je als operator in dé controlroom van Enexis in Zwolle. Bij hun zit je letterlijk aan de knoppen om bedrijven en huishoudens in Noord-Nederland van energie te voorzien. Een hele verantwoordelijkheid!


In het zenuwcentrum monitor en stuur jij met je collega’s het transport- en distributieproces van energie, en onderneem je op tijd actie als de alarmbellen afgaan. 24/7 staat hun bedrijfsvoeringscentrum paraat. Deze functie van Senior Bedrijfsvoerder is een DAGDIENST, daar waar veel anderen collega's meedraaien in een continurooster, telkens in een andere teamsamenstelling.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Hun centrum wordt geleefd door wat er in de buitenwereld gebeurt. Is er onderhoud nodig? Dan zet je de lichten op groen. Komt er een storingsmelding binnen? Dan hang jij met de uitvoerende partijen aan de telefoon, zodat de storing zo snel mogelijk opgelost wordt. Daarbij kan het zomaar zijn dat jij een transformator bedient waar 30.000 huishoudens aan hangen. Eén verkeerde inschatting, en die zitten allemaal zonder stroom. Gevolg: maatschappelijke onrust en misschien wel onveilige situaties. Het is dus van groot belang dat je continu alles checkt en dubbelcheckt.

 

Natuurlijk krijg je eerst een uitgebreide opleiding, zodat jij goed voorbereid van start gaat. En ook daarna blijf je up-to-date. Er verandert namelijk nogal wat in hun vakgebied. Van de energietransitie tot automatisering en verhoogde veiligheidseisen: alles wat er in de energiewereld gebeurt, heeft impact op jouw werk. Je blijft je dus ontwikkelen, misschien wel tot senior bedrijfsvoerder!

Functievereisten

Wat je in ieder geval nodig hebt in deze functie: een hoog veiligheidsbewustzijn. Dat betekent dat je altijd 100% zeker bent van je handeling, voordat je die uitvoert. Twijfel je? Dan zoek je het uit of vraag je een collega. Je staat voor kwaliteit, kunt in een hectische situatie prioriteiten stellen en weet die overtuigend over te brengen aan de uitvoerende partijen.

 

Dit breng je ook mee:

  • Een hbo-diploma in elektrotechniek of energietechniek.
  • Motivatie om aanvullende opleidingen te volgen (op onze kosten en onder werktijd).
  • Je spreekt en schrijft goed in de Nederlandse taal.

Omdat je in een beveiligde zone gaat werken, vragen ze je ook om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te leveren.

Aanbod

Enexis zorgt goed voor jou! Als betrokken werkgever bieden zij je een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Hou jij bijvoorbeeld van veel vrije tijd? Bij hun krijg je standaard 24,5 vakantiedagen, maar kun je in totaal nog 35,5 dagen bijkopen vanuit jouw persoonlijk budget! Vind je sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een brutobudget van € 500,- per jaar voor je sportabonnement en kunt op de kosten trainingen en opleidingen volgen.


En hiervan profiteer je nog meer:

  • Uitgebreid inwerkprogramma met goede begeleiding.
  • Salaris tussen € 3404,- en € 4863,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Dit is inclusief een budget van 28,7% over je brutojaarsalaris. Hierin zit onder andere je vakantiegeld, adv en dertiende maand. Je kunt dit budget flexibel inzetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.
  • Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
  • Laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.
  • Reiskostenvergoeding en een eersteklas ov-kaart, inclusief gebruik van een ov-fiets.

Bedrijfsprofiel Enexis

Het bedrijfsvoeringscentrum is het kloppende hart van de organisatie. Teamwork is hun sleutel tot succes: als het druk is, zetten ze allemaal een tandje bij. Zodat de collega’s van de volgende shift relaxed kunnen beginnen. Ook privé zijn ze er voor elkaar. Op de meest gekke werktijden trekken ze samen op. Dat zorgt voor een fijne, open werksfeer waarin ze veel met elkaar kunnen delen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enexis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Slachthuisweg 10
7556 AX HENGELO
31 (0)6 27 178 503